Μίλαν: Ο Μαλντίνι έσωσε το ταμείο και η ομάδα έπιασε κορυφή

Μίλαν: Ο Μαλντίνι έσωσε το ταμείο και η ομάδα έπιασε κορυφή

Μίλαν: Ο Μαλντίνι έσωσε το ταμείο και η ομάδα έπιασε κορυφή

bet365

Ο Πάολο Μαλντίνι είναι ο λόγος που η Μίλαν νοικοκύρεψε τα οικονομικά της και μέσα σε μια τριετία η ομάδα έχει φτάσει να «χτυπάει» τον τίτλο της Serie A!

Οι «ροσονέρι» έχουν καταφέρει ακόμα και με ελάχιστη συνεισφορά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τη φετινή σεζόν, να βρίσκονται μετά από 30 αγωνιστικές στην κορυφή και το +3 από την Νάπολι, σε μια κούρσα, όμως, που είναι τρομερά ζόρικη και μέχρι το φινάλε θα έχει διατηρήσει το σασπένς.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι διεκδικεί στα ίσια το φετινό πρωτάθλημα, με την Ίντερ ν' ακολουθεί στο -6 και την Γιουβέντους στο -7, ωστόσο, η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα για τον σύλλογο του Μιλάνου είναι τέτοια που μόνο δικαίωση και ευτυχία μπορεί να γεμίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Πάολο Μαλντίνι προσελήφθη το 2019 ως τεχνικός διευθυντής και βλέποντας τα στοιχεία που του παρουσίασε το κλαμπ από το οικονομικό τοπίο, αντιλήφθηκε αμέσως πως η κατάσταση αυτή δεν γινόταν να συνεχιστεί. Θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα. Το κόστος των μισθών, στα μεικτά, έφτανε στα 142.693 εκατομμύρια ευρώ! Και μάλιστα, η Μίλαν ήταν ομάδα 5άδας...

Τρία χρόνια μετά, με τους «ροσονέρι» σε θέση οδηγού στη Λίγκα, αφού είναι απόλυτοι διεκδικητές της κορυφής, το κόστος για τους μεικτούς μισθούς των παικτών φτάνει στα 81.960.000 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό δείχνει μείωση κατά 43% σε μια τριετία! Και μόνο καλό έκανε στην ομάδα που χτίζει για το μέλλον!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα