Κάλιαρι - Λάτσιο 0-3: Ιστορικός Ιμόμπιλε και άνετη απόδραση (vid)

Newsroom
Κάλιαρι - Λάτσιο 0-3: Ιστορικός Ιμόμπιλε και άνετη απόδραση (vid)

bet365

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πάτησε κορυφή στη λίστα των all-time σκόρερ της Λάτσιο στη Serie A και η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πήρε εύκολα το τρίποντο στην έδρα της Κάλιαρι (0-3). Στον πάγκο Λυκογιάννης-Κουρφαλίδης για τους Ροσομπλού.

Υπόθεση για έναν ρόλο ήταν η αναμέτρηση της Λάτσιο απέναντι στην Κάλιαρι. Οι Ρωμαίοι άφησαν πίσω τους το στραβοπάτημα με την Ουντινέζε και την ήττα-σοκ από τη Νάπολι, παίρνοντας άνετο τρίποντο στην έδρα της Κάλιαρι (0-3).

Ο ρέκορντμαν τερμάτων του συλλόγου, Τσίρο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι έπιασε και τη δεύτερη ιστορική κορυφή, ισοφαρίζοντας τον Σίλβιο Πιόλα με 143 γκολ ως παίκτης των Λατσιάλι σε επίπεδο Serie A! Από κει και πέρα, ο Λουίς Αλμπέρτο έκλεισε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο γράφοντας το 0-2 στο 42' και ο δημιουργός του γκολ, Φελίπε Άντερσον πήρε τη σκυτάλη γράφοντας ο ίδιο0ς το τελικό 0-3 στο 62'.

Έτσι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ανέβηκε στους 46 βαθμούς κι απέχει μόλις έναν από Ρόμα-Αταλάντα, ενώ αντίθετα οι Ροσομπλού των δικών μας, Μπάμπη Λυκογιάννη και Χρήστου Κουρφαλίδη (αμφότεροι στον πάγκο) έμειναν στο όριο της επικίνδυνης ζώνης, με μία νίκη αλλά και δύο ματς περισσότερα από τη 18η Βενέτσια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα