Σασουόλο - Ρόμα 2-2: Γλίτωσαν τη γκέλα στο 90+4' οι Τζιαλορόσι (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Σασουόλο - Ρόμα 2-2: Γλίτωσαν τη γκέλα στο 90+4' οι Τζιαλορόσι (vid)

bet365

Η Ρόμα φλέρταρε με την ήττα στην έδρα της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου, αλλά ο Κριστάντε έσωσε τον βαθμό με γκολ στο 90+4΄(2-2), αποτέλεσμα που στοιχίζει, όμως, στο κυνήγι της εξάδας.

Νέο στραβοπάτημα για τη Ρόμα, αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στη Σασουόλο. Μία εβδομάδα μετά το 0-0 κόντρα στη Τζένοα στο «Ολίμπικο», οι Τζιαλορόσι πέταξαν άλλους δύο βαθμούς στο κυνήγι της Ευρώπης, γλιτώνοντας, μάλιστα τον έναν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε, μάλιστα, στο παιχνίδι και σε καθοριστικό σημείο. Ο Τάμι Έιμπραχαμ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ευστόχησε εκτελώντας κεντρικά προς την εστια, βάζοντας έτσι μπροστά τους Τζιαλορόσι ακριβώς με την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Όσο καθοριστικό, όμως, ήταν το προβάδισμα της Ρόμα, τόσο άμεση ήταν η απάντηση των Νεροβέρντι που είχαν βασικό και για ολόκληρο το 90λεπτο στο χορτάρι τον Γιώργο Κυριακόπουλο. Στο 47', η ισορροπία αποκαταστάθηκε με «τρελό» αυτογκόλ που χρεώθηκε στον Σμόλινγκ, αλλά με τη μεγαλύτερη ευθύνη να αφορά τον Πατρίσιο που αιφνιδιάστηκε κι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Μια φάση, πάντως, που άρχισε από την κάθετη του Έλληνα μπακ από τα αριστερά προς τον Τραορέ.

Ο τελευταίος σφράγισε και την απόλυτη ανατροπή στο 73' από ασίστ του Μπεράρντι, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Ρωμαίου που είδαν το ματς να «στραβώνει» για τα καλά. Για καλή τους τύχη, ο Κριστάντε ισοφάρισε στο 90+4' με τη μπάλα να περνάει οριακά τη γραμμή και τον διαιτητή να δείχνει σέντρα μέσω του ρολογιού του και του goal-line technology. Καλύτερος ο βαθμός από την ήττα, όμως, η Ρόμα έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Λάτσιο κι έμεινε εκτός εξάδας, με τη Φιορεντίνα μάλιστα να ακολουθεί στο -4 με δύο παιχνίδια λιγότερα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα