Αταλάντα: Ενδιαφέρον για Πελέ ως αντικαταστάτη του Ζαπάτα

Αταλάντα: Ενδιαφέρον για Πελέ ως αντικαταστάτη του Ζαπάτα

Βασίλης Μπαλατσός
Αταλάντα: Ενδιαφέρον για Πελέ ως αντικαταστάτη του Ζαπάτα

bet365

H Αταλάντα κινείται στην αγορά των ελεύθερων για αντικαταστάτη του Ντουβάν Ζαπάτα με την περίπτωση του Γκρατσιάνο Πελέ να εξετάζεται.

Ένας σοβαρός αγωνιστικός «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, καθώς ο Ντουβάν Ζαπάτα τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κάλιαρι και αναμένεται να μείνει εκτός για 3-4 μήνες, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι «Μπεργαμάσκι» κινούνται στην αγορά των ελεύθερων για την απόκτηση ενός αντικαταστάτη του Κολομβιανού φορ, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Serie A. Στη λίστα της Αταλάντα έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του 36χρονου πρώην διεθνή σέντερ φορ, Γκρατσιάνο Πελέ.

Ο πολύπειρος φορ έχει αγωνιστεί σε Λέτσε, Κατάνια, Κροτόνε, Άλκμααρ, Σαμπντόρια, Φέγενορντ, Σαουθάμπτον, Σάντονγκ Λούνενγκ Ταϊσάν και Πάρμα, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι μετά από συνεργασία πέντε μηνών. Με την Πάρμα έπαιξε σε 13 παιχνίδια, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Nα επισημάνουμε πως αν οι «Μπεργαμάσκι» προχωρήσουν στην απόκτηση του Πελέ, η οποιοδήποτε άλλου ελεύθερου σέντερ φορ, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το Europa League, καθώς έχουν ήδη δηλώσει τις αλλαγές στη λίστα τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα