Βλάχοβιτς: «Πυρά» από τον πρόεδρο της Φιορεντίνα, «ήθελε να μας καταστρέψει, τον ενδιέφεραν μόνο τα λεφτά»

Newsroom
Βλάχοβιτς: «Πυρά» από τον πρόεδρο της Φιορεντίνα, «ήθελε να μας καταστρέψει, τον ενδιέφεραν μόνο τα λεφτά»

bet365

Ξέσπασε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, κατηγορώντας τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τους ατζέντηδές του για την στάση που κράτησαν στην υπόθεση της μεταγραφής στη Γιουβέντους.

Σφοδρή επίθεση προς τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τους εκπροσώπους του εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο. Ο ισχυρός άνδρας των Βιόλα, μιλώντας από τις ΗΠΑ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ξέσπασε σε έντονο ύφος κατά του Σέρβου στράικερ για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε εκείνος και η πλευρά του το deal με τη Γιουβέντους, κάνοντας λόγο για «ψέματα κι αναξιοπιστία», ενώ τον κατηγόρησε πως ήθελε να καταστρέψει την ομάδα!

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ τις προσβολές σε βάρος μου. Ο Ντούσαν και οι εκπρόσωποί του ήθελαν να μας καταστρέψουν. Είμαι πικραμένος και απογοητευμένος, πρέπει να καθίσω και να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Νόμιζα ότι είχα αποδείξει ποιος είμαι, τις αξίες και τις αρχές μου μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη δουλειά που έκανα εγώ και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι. Η κακοήθεια, οι προσβολές και οι απειλές που δέχομαι τις τελευταίες μέρες, όμως, δεν είναι δίκαιες.

Ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι ο Βλάχοβιτς είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα: είπε όχι σε όλες τις προτάσεις. Ήθελε να μείνει στο κλαμπ μέχρι την τελική διορία και να καταστρέψει τη Φιορεντίνα. Οι ατζέντηδές του ήθελαν να πλουτίσουν στην πλάτη μου, αλλά ναι, η πώλησή του ήταν ‘’εξαιρετικός χειρισμός’’. Η μεταγραφή του ήταν γεμάτη ψέματα και αναξιοπιστία. Κάθε φορά που του παρουσιάζαμε μια πρόταση από αγγλικό σύλλογο, έλεγε ''όχι''. Το πλάνο του ήταν να μείνει ελεύθερος όπως ο Μπαπέ και να πάρει περισσότερα χρήματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο 72χρονος παράγοντας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα