Γκραβίνα: «Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε τα Playοffs στη Serie A»

Βασίλης Μπαλατσός
Γκραβίνα: «Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε τα Playοffs στη Serie A»

bet365

O πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, με δηλώσεις του υποοστήριξε την εφαρμογή του συστήματος των Playοffs στη Serie A.

To σενάριο της εφαρμογής του συστήματος ανάδειξης πρωταθλητή στη Serie A μέσω της διαδικασίας των Playοffs επανέφερε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστούν και στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε πως η πρόταση των Playοffs είχε πέσει στο «τραπέζι» τη περίοδο του πρώτου «κύματος» της πανδημίας του κορονοϊού.

«Τα playoffs; Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσουμε. Είναι μεγάλη αλλαγή, σίγουρα, αλλά δεν πρέπει να μας τρομάζει. Τη δεκαετία του ’90, για παράδειγμα, κανείς δεν πίστευε στους τρεις βαθμούς για τη νίκη. Καθιερώθηκε όμως. Και λειτούργησε μια χαρά. Ετσι μπορεί να συμβεί και με τα play off, τα οποία βλέπουμε κάθε χρόνο σε Lega Pro και Serie B. Και είναι μια εγγύηση για επιτυχία, είναι εγγύηση για το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος. Θα ήταν λάθος να μην τα δοκιμάσουμε τα play off στη Serie A, χωρίς να ακυρώνουμε φυσικά τη βαθμολογία της κάθε ομάδας», ανέφερε o Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα