Γιουβέντους: Ρισκάρει με Ντιμπάλα κι ετοιμάζεται να τον αποχαιρετήσει

Γιουβέντους: Ρισκάρει με Ντιμπάλα κι ετοιμάζεται να τον αποχαιρετήσει

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Ρισκάρει με Ντιμπάλα κι ετοιμάζεται να τον αποχαιρετήσει

bet365

Η Γιουβέντους αποφάσισε να χαμηλώσει την προσφορά της για την ανανέωση του Πάουλο Ντιμπάλα, με τον κίνδυνο πάντα ότι το καλοκαίρι ο Αργεντινός άσος μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είχε συμφωνήσει προφορικά πριν από μήνες για την ανανέωση του συμβολαίου του, με ετήσιες απολαβές 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση επιδεινώθηκε και οποιαδήποτε συζήτηση με την διοίκηση αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο το «Sky Sport Italia» αναφέρει ότι το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ, καθώς η Γιουβέντους αποφάσισε να αποσύρει την τελευταία της προσφορά που είχε συμφωνηθεί προηγουμένως και να προσφέρει ένα πολύ χαμηλότερο ποσό στον Αργεντινό αστέρα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι «μπιανκονέρι» θεωρούν ότι ο Ντιμπάλα δεν θα βρει τα χρήματα που ζητάει σε άλλη ομάδα κι έτσι θα αναγκαστεί να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την «Γηραιά Κυρία» με χαμηλωμένες απολαβές. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να διακινδυνεύσει να αφήσει τον 28χρονο άσο να αποχωρήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, εάν δεν δεχτεί τη νέα συμφωνία.

Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Ντιμπάλα είναι η Τότεναμ, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα