Βενέτσια - Μίλαν: Καθάρισε σε ένα δεκάλεπτο ο Ερναντέζ στην Βενετία! (vids)

Newsroom
Βενέτσια - Μίλαν: Καθάρισε σε ένα δεκάλεπτο ο Ερναντέζ στην Βενετία! (vids)

bet365

Ο Τεό Ερναντέζ με δύο προσωπικά γκολ «κλείδωσε» τη νίκη για τη Μίλαν στην έδρα της Βενέτσια, και έστειλε έστω και προσωρινά τους «ροσονέρι» στην κορυφή της Serie A!

Γκολ στο 3' του πρώτου ημιχρόνου από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, γκολ στο 3' του δευτέρου ημιχρόνου από τον Τεό Ερναντέζ! O αρχηγός της Μίλαν αρχικά δέχθηκε την υπέροχη πάσα του Κεσί μέσα στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα της Μίλαν στο 48' νικώντας τον Σέρχιο Ρομέρο από δύσκολη γωνία. Αυτό ήταν το 3ο γκολ του 24χρονου αριστερού μπακ στην φετινή Serie A, που όμως δεν σταμάτησε εκεί στο παιχνίδι της Βενετίας.

Κι αυτό γιατί λεπτά αργότερα ο Σβόμποντα της Βενέτσια σταμάτησε με το χέρι πάνω στη γραμμή την προβολή του Μπραχίμ Ντίαζ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα και να παραχωρήσει πέναλτι στους «ροσονέρι». Ο Τεό Ερναντέζ ήταν αυτός που ανέλαβη την ευθύνη, και με όμορφη εκτέλεση νίκησε ξανά τον Ρομέρο για το Βενέτσια - Μίλαν 0-3!

Με αυτή την διαφαινόμενη νίκη της να βρίσκεται προ των πυλών, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι θα αναρριχηθεί στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω την συμπολίτισσα Ίντερ! Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού κόντρα στην Βενέτσια, η Μίλαν έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα από τους «νερατζούρι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα