Σάρι: «Να μας πουν αν ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος ή απλή γρίπη»

Σάρι: «Να μας πουν αν ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος ή απλή γρίπη»

Κώστας Τόπας
Σάρι: «Να μας πουν αν ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος ή απλή γρίπη»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι κλήθηκε να μιλήσει για την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού που προκαλεί την αναβολή πολλών αγώνων.

Η μετάλλαξη «Όμικρον» συνεχίζει να σαρώνει την Ιταλία και φυσικά από τον αντίκτυπο δεν κατάφερε να ξεφύγει και η Serie A. Πολλά από τα προγραμματισμένα παιχνίδια έχουν αναβληθεί λόγω της πανδημίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ματαίωση του Μπολόνια - Ίντερ λόγω καραντίνας που επιβλήθηκε στους γηπεδούχους από τις υγειονομικές αρχές, την ώρα που οι Νερατζούρι βρέθηκαν μόνοι τους στο γήπεδο για να μην τιμωρηθούν από τη Serie A!

Ο προπονητής της Λάτσιο πάντως, Μαουρίτσιο Σάρι σχολίασε την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων Covid-19 στο ιταλικό πρωτάθλημα, μια κατάσταση που οδήγησε στο να μην διεξαχθούν την Πέμπτη (06/01) τέσσερις αγώνες.

«Πρέπει να μας πουν εάν αυτή η ασθένεια είναι επικίνδυνη ή όχι. Αν είναι, γίνεται lockdown και σταματά το ποδόσφαιρο, διαφορετικά...υποβιβάζεται σε απλή γρίπη. Είμαστε στα χέρια των αποφάσεων είκοσι περιφερειών και αυτό που είναι ξέσπασμα για τη μία δεν είναι για την άλλη. Αν η απόφαση προέρχεται από την ASL (Azienda sanitaria locale/τοπική επιτροπή Υγείας), είναι δύσκολο να γίνει πρωτόκολλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάρι.

Η Λάτσιο πάντως είναι από τις λίγες ομάδες στη Serie A που δεν ταλαιπωρούνται από κορονοϊό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα