Σαμπντόρια - Κάλιαρι 1-2: Με ανατροπή και με το δεξί η ομάδα του Λυκογιάννη (vid)

Κώστας Τόπας
Σαμπντόρια - Κάλιαρι 1-2: Με ανατροπή και με το δεξί η ομάδα του Λυκογιάννη (vid)

bet365

Η Κάλιαρι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο 2022, επικρατώντας με 2-1 της Σαμπντόρια.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είχαν καταθέσει αίτημα στη Λίγκα για την αναβολή στο μεταξύ τους παιχνίδι, λόγω κρουσμάτων covid-19, η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το αίτημά τους.

Ετσι Σαμπντόρια και Κάλιαρι κόντραραν τις δυνάμεις τους στο «Luigi Ferraris Stadium» για την 20η αγωνιστική της Serie A. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 18’ , όταν ο Γιοσίντα πέρασε την μπάλα στον Γκαμπιαντίνι κι αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα έξοχο σουτ που κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Ωστόσο, η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος αγωνίστηκε γι’ ακόμη μία φορά στο βασικό σχήμα της Κάλιαρι, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Αρχικά, έφερε το ματς στα ίσα με τον Ντιόλα στο 55’και στο 71’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, χάρη στο έξοχο σουτ του Παβολέτι.

Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Κάλιαρι να πανηγυρίζει νίκη, ύστερα από έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ωστόσο βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος με 13 βαθμούς, ενώ η Σαμπντόρια μετά από αυτή την ήττα έμεινε στους 20 βαθμούς και στην 15η θέση της κατάταξης.

Σαμπντόρια (Ντ’Αβέρσα): Αουντέρο, Γιοσίντα (51′ Ντράγκουσιν), Σάμποτ, Φεράρι (72’Κέρβο), Μούρου, Τόρσμπι, Έκνταλ (81′ Γέπες), Καντρέβα, Μπερεζίνσκι, Καπούτο (81′ Τορεγκρόσα), Γκαμπιαντίνι (72′ Κουαλιαρέλα)

Κάλιαρι (Ματσάρι): Κράνιο, Αλτάρε, Λοβάτο, Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Μπελανόβα, Γκράσι, Μάριν, Ντεϊόλα (75′ Φαραγκό), Παβολέτι (81′ Περέιρο), Ζοάο Πέδρο

 

SERIE A Τελευταία Νέα