Μπουφόν: «Δεν έφταιγε ο Κριστιάνο που άλλαξε το DNA της Γιουβέντους»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπουφόν: «Δεν έφταιγε ο Κριστιάνο που άλλαξε το DNA της Γιουβέντους»

bet365

Έχοντας αντιληφθεί τον αντίκτυπο που είχε η δήλωση που έκανε πριν από καιρό για τον Κριστιάνο και τη Γιουβέντους, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν προσπάθησε να διορθώσει τις εντυπώσεις...

Ο «Τζίτζι» έχει εξαιρετική σχέση με τον CR7 από την εποχή που οι δυο τους αντίπαλοι και φυσικά όταν πλέον συνυπήρξαν στη Γιουβέντους έγινε ακόμα πιο δυνατός ο δεσμός τους.

Ο Μπουφόν σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Όταν επέστρεψα στην Γιουβέντους μετά από την Παρί έζησα δύο σεζόν μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δουλέψαμε πολύ καλά μαζί αλλά πιστεύω ότι η Γιουβέντους έχασε το dna της ομάδας. Το 2017 είχαμε φτάσει στον τελικό επειδή το σύνολο ήταν ισχυρό και ενωμένο».

Αυτές οι δηλώσεις ασφαλώς πήραν διαστάσεις και έτσι ο θρυλικός νυν πορτιέρε της Πάρμα, έχοντας επιστρέψει πλέον στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, θέλησε να προβεί σε διορθώσεις και ν' αποκαταστήσει την τάξη, λέγοντας:

«Δεν έφταιγε ο Κριστιάνο που άλλαξε το DNA της Γιουβέντους, γιατί εκείνος είναι ποδοσφαιριστής του κορυφαίου επιπέδου και όταν παίρνεις έναν τέτοιο στην ομάδα σου πρέπει να είσαι έτοιμος για τον αντίκτυπο που θα προκληθεί. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι πνευματικά για τη συνύπαρξη μαζί του...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα