Serie A: Παραμένει στο 75% η χωρητικότητα στα γήπεδα, αλλά όλοι με μάσκες στις κερκίδες

Κώστας Τόπας
Serie A: Παραμένει στο 75% η χωρητικότητα στα γήπεδα, αλλά όλοι με μάσκες στις κερκίδες

bet365

Η Κυβέρνηση της Ιταλίας θα διατηρήσει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα σε ποσοστό 75% της χωρητικότητας τους, ωστόσο όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να φορούν μάσκες.

Το τελευταίο κύμα του κορονοϊού σαρώνει σε όλο τον κόσμο λόγω της παραλλαγής «όμικρον», η οποία μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα από τις προηγούμενες εκδόσεις του ιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η ιταλική κυβέρνηση θα διατηρήσει στα γήπεδα την τρέχουσα χωρητικότητα στο 75%. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι οι οπαδοί να να φορούν μάσκα (συγκεκριμένα την FFP2) καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στις εξέδρες.

Οπως επίσης και να εισέρχονται μόνο όσοι όσοι έχουν νοσήσει εντός εξαμήνου ή έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και διαθέτουν το ειδικό πάσο.

Υπενθυμίζεται ότι στη στη Γερμανία και το Βέλγιο τα γήπεδα κλείνουν για τους οπαδούς από τις 28 Δεκεμβρίου, με τα παιχνίδια να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα