Κυριακόπουλος: Η Τζένοα του Σεβτσένκο θέλει τον Έλληνα μπακ

Βασίλης Μπαλατσός
Κυριακόπουλος: Η Τζένοα του Σεβτσένκο θέλει τον Έλληνα μπακ

bet365

Η Τζένοα θέλει να αποκτήσει τον Γιώργο Κυριακόπουλο και προσφέρει στη Σασουολό τον Μοχάμεντ Φάρες, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

«Μνηστήρες» έχει συγκεντρώσει ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος φαίνεται πως δύσκολα θα συνενίσει στη Σασουόλο μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο διεθνής μπακ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη, όπως έχει επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της ομάδας, ενώ στο «παιχνίδι» μπήκε και η Τζένοα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η Τζένοα του Αντρέι Σεβτσένκο ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον πρώην αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης και να τον κρατήσει στη Serie A. Oι Γενοβέζοι έχουν μεταφέρει την πρόταση τους στη Σασουόλο, καθώς προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Μοχάμεντ Φάρες. Ο 25χρονος Αλγερινός αριστερός μπακ - χαφ μετράει τη τρέχουσα αγωνιστική περιόδο επτά συμμετοχές στη Serie A με δυο γκολ και μια ασίστ, ενώ έχει να αγωνιστεί από τις 22 Οκτωβρίου, καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει καταγράψει μέσα στη σεζόν 12 συμμετοχές στη Serie A, έχοντας μοιράσει μια ασίστ, ενώ έχει συμβόλαιο με τη Σασουόλο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα