Τζένοα - Αταλάντα 0-0: Οι Γενοβέζοι «μπλόκαραν» την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League

Βασίλης Μπαλατσός
Τζένοα - Αταλάντα 0-0: Οι Γενοβέζοι «μπλόκαραν» την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League

bet365

H «σκληροτράχηλη» Τζένοα έβαλε δύσκολα στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Εuropa League, Αταλάντα, κατάφερε να την κρατήσει στο μηδέν και να αποσπάσει το βαθμό της «λευκής» (0-0) ισοπαλίας.

Η Αταλάντα για δεύτερη φορά στην τρέχουσα Serie A δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) εκτός έδρας με τη Τζένοα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής τoυ πρωταθλήματος. Η μοναδική ομάδα της Ιταλίας που είχε καταφέρει να κρατήσει την αντίπαλο του Ολυμπιακού στo Europa League στο μηδέν ήταν η Μπολόνια τη δεύτερη αγωνιστική, η οποία είχε φύγει με τον βαθμό από το Μπέργκαμο.

Η Τζένοα παρατάχθηκε με ένα «σφιχτό» 3-5-2 και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκαρσπερίνι μακριά από τη περιοχή του Σιρίγου. Οι Γενοβέζοι δεν «κυνήγησαν» το γκολ, καθώς έκαναν μόλις μια τελική και αυτή εκτός εστίας, όντες συμβιβασμένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Αταλάντα έχει χάσει πέντε βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, καθώς το Σάββατο (18/12) έχασε μέσα στην έδρα της από τη Ρόμα με το βαρύ 4-1. Οι «Μπεργαμάσκι» είδαν τη 5η Γιουβέντους να τους πλησιάζει στους τέσσερις βαθμούς, μετά τη νίκη επί της Κάλιαρι, ενώ η Ίντερ, η Νάπολι και η Μίλαν έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τη διαφορά τους από τη 4η θέση.

Βαθμολογία:

ass

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα