Ζανέτι: «Η απόκτηση του Μέσι θα έθετε σε κίνδυνο την Ίντερ»

Κώστας Τόπας
Ζανέτι: «Η απόκτηση του Μέσι θα έθετε σε κίνδυνο την Ίντερ»

bet365

Ο εμβληματικός αρχηγός και νυν αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, μίλησε για τις φήμες που ήθελαν τον Λιονέλ Μέσι να υπογράφει στην Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι.

Οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι ήταν οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ. Ωστόσο, μετά το «διαζύγιο» του Αργεντινού αστέρα με την Μπαρτσελόνα, οι «νερατζούρι» είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κινηθούν για την απόκτηση του «ψύλλου».

Ο Χαβιέρ Ζανέτι, εξήγησε σε συνέντευξή του στο TyC Sports, τους λόγους για τους οποίους η Ίντερ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτησή του, τονίζοντας ότι μία τέτοια μεταγραφή θα ήταν οικονομικά καταστροφική για την ομάδα του.

«Κανείς δεν πίστευε ότι ο Μέσι θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα. Ήμασταν στη μέση μιας πανδημικής κρίσης, μια τόσο μεγάλη επένδυση δεν ήταν δυνατή και θα έθετε σε κίνδυνο το μέλλον του συλλόγου. Έχουμε μια ακριβή στρατηγική στις μεταγραφές κάνοντας μια σπουδαία δουλειά, εντός και εκτός γηπέδου», είπε ο Αργεντινός σε συνέντευξή του στο TyC Sports.

 

SERIE A Τελευταία Νέα