Αταλάντα - Ρόμα: Ο Τζανιόλο εξέθεσε την άμυνα των Μπεργκαμάσκι για το 0-2 (vid)

Newsroom
Αταλάντα - Ρόμα: Ο Τζανιόλο εξέθεσε την άμυνα των Μπεργκαμάσκι για το 0-2 (vid)

bet365

Με φανταστική πάσα με τακουνάκι, ο Νικολό Τζανιόλο «έσπασε» τη μπάλα στην αντεπίθεση και στην εξέλιξη της φάσης νίκησε σαν σε προπόνηση τους Τζιμσίτι-Μούσο για το 2-0 της Ρόμα κόντρα στην Αταλάντα.

Η αναμέτρηση της Αταλάντα, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα νοκ-άουτ του Europa League, άρχισε με τον χειρότερο τρόπο το ματς κόντρα στη Ρόμα, αφού μόλις στα 56'' ο Έιμπραχαμ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Τζιαλορόσι. Και το πράγμα έγινε ακόμα χειρότερο στο 27', όταν ο Νικολό Τζανιόλο διπλασίασε το προβάδισμά τους.

Με τη ζώνη άμυνας των Μπεργκαμάσκι στο ύψος της μεσαίας γραμμής, η Ρόμα «χτύπησε» γρήγορα στην αντεπίθεση χάρη εν πολλοίς στον Ιταλό εξτρέμ. «Έσπασε» τη μπάλα με υπέροχο τακουνάκι προς τον Βερτού, εκείνος έκανε την τελική πάσα και ο Τζιμσίτι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Τζανιόλο στο ένας-εναντίον-ενός, με αποτέλεσμα να γίνει το 0-2. Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα,ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είδε... αρκετά από τον Αλβανό αμυντικό και τον απέσυρε στον πάγοκ, βάζοντας στη θέση του τον Μουριέλ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα