Σαλερνιτάνα - Ίντερ 0-5: Με ρεκόρ γκολ στο +4 οι Νερατζούρι!

Newsroom
Σαλερνιτάνα - Ίντερ 0-5: Με ρεκόρ γκολ στο +4 οι Νερατζούρι!

bet365

Η Ίντερ διέλυσε με 5-0 τη Σαλερνιτάνα εκτός έδρας, έφτασε τα 103 τέρματα σε μια χρονιά και βρέθηκε στο +4 από τη Μίλαν!

Η Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο για τον 2ο διαδοχικό τίτλο, καθώς επικράτησε 5-0 εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα και βρέθηκε στο +4 από τη Μίλαν, αλλά με ματς με περισσότερο. Οι Νερατζούρι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρούν έξι διαδοχικές νίκες και θα κλείσουν τη χρονιά στην κορυφή της Serie A. Ακόμα ένα ρεκόρ για την πρωταθλήτρια, αφού έφτασε τα 103 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα απέναντι στην ουραγό, με τον Πέρισιτς να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό και τον Ντράμφρις στο 33' να σφραγίζει το τρίποντο. Ορεξάτη και στην επανάληψη η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, αφού είχε τον απόλυτο έλεγχο και πίεζε διαρκώς για περισσότερα τέρματα. Ετσι, στο 51' ο Σάντσες σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ στο 77' ο Λαουτάρο Μαρτίνες σημείωσε το 4-0. Το πάρτι της Ίντερ ολοκληρώθηκε στο 87' με τον τέρμα του Γκαλιαρντίνι.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο!

Η Λάτσιο άφησε στην άκρη την ήττα από τη Σασουόλο, επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Τζένοα. Ετσι, έπιασε στην 6η θέση τη Ρόμα, αντίθετα, οι Γενοβέζοι βρέθηκαν στην προτελευταία. Η Λάτσιο μπήκε δυνατά, πίεσε, είχε καλή φάση με τον Πέδρο στο 8ο λεπτό και στο 36' άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Φελίπε Άντερσον και από την ασίστ του ο Πέδρο πέτυχε το 1-0. Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη. Στο 75′ ο Λουίς Αλμπέρτο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ατσέρμπι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 81′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Δεύτερη ασίστ του Αλμπέρτο, με τον Τζακάνι να σημειώνει το 3-0. Η Τζένοα, στο 86′ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Μελεγκόνι. Οι Γενοβέζοι σε έξι ματς με τον Αντρέι Σεφτσένκο στον πάγκο τους έχουν μόλις ένα βαθμό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα