Νάπολι: Δεν επέτρεψε στην κόρη του Μαραντόνα την είσοδο της στο γήπεδο

Νάπολι: Δεν επέτρεψε στην κόρη του Μαραντόνα την είσοδο της στο γήπεδο

Κώστας Τόπας
Νάπολι: Δεν επέτρεψε στην κόρη του Μαραντόνα την είσοδο της στο γήπεδο

bet365

Η κόρη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Ντάλμα, βρίσκεται στη Νάπολη για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του, αλλά δεν της επετράπη να μπει στο γήπεδο της ιταλικής ομάδας, που φέρει το όνομα του θρύλου της Αργεντινής.

Ο Μαραντόνα πέθανε στις 25 Νοεμβρίου 2020, από καρδιακή προσβολή και η Νάπολι αποτίει φόρο τιμής στον πρώην επιθετικό της με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ενας από αυτούς είναι ότι οι «παρτενοπέι» έδωσαν το όνομά του στο γήπεδό τους. Το «Στάδιο Σαν Πάολο» έγινε «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με ψήφισμα που εγκρίθηκε από τον δήμαρχο της Νάπολη, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, και υπογράφηκε από το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε στο «Palazzo San Giacomo».

Αυτή την εβδομάδα η κόρη του Μαραντόνα, έφτασε στη Νάπολη από την Αργεντινή για να ξεκινήσει γυρίσματα για ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα της. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Νάπολι δεν της επέτρεψαν να μπει στο γήπεδο.

«Μου φαίνεται αδύνατο να μην μπορώ να μπω στο γήπεδο που φέρει το όνομα του πατέρα μου», είπε η Ντάλμα Μαραντόνα στη «La Repubblica».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η κόρη του Μαραντόνα θα μπορούσε να λάβει το «πράσινο» φως από τις 22 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ της.

 

SERIE A Τελευταία Νέα