Τορίνο - Μπολόνια 2-1: Εβαλε «στοπ» στο αρνητικό σερί κι επέστρεψε στις νίκες

Newsroom
Τορίνο - Μπολόνια 2-1: Εβαλε «στοπ» στο αρνητικό σερί κι επέστρεψε στις νίκες

bet365

Η Τορίνο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που έτρεχε στα τελευταία τρία παιχνίδια και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-1 της Μπολόνια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Τορίνο, καθώς στο 24' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Σάσα Λούκιτς πέρασε την μπάλα στον Αντόνιο Σανάμπρια, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με έξοχο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες και ήλεγχαν σε απόλυτο βαθμό τον ρυθμό του αγώνα. Στο δεύτερο 45λεπτο μπήκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησαν το ματς. Αποφασισμένοι να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα, προκειμένου να «κλειδώσουν» το τρίποντο.

Τελικά, αυτό δεν άργησε ακόμα και με λίγη δόση τύχης. Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Λούκιτς εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και ο Σκορούπσκι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 77' κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρικάρντο Ορσολίνι, ο οποίος κι ευστόχησε, μειώνοντας σε 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με την Τορίνο να «σκαρφαλώνει» στην 12η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και την Μπολόνια να παραμένει 9η με 24 βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα