Νάπολι - Αταλάντα 2-3: Επεσε από την κορυφή, στο κόλπο οι Μπεργκαμάσκι!

Newsroom
Νάπολι - Αταλάντα 2-3: Επεσε από την κορυφή, στο κόλπο οι Μπεργκαμάσκι!

bet365

Η Νάπολι καταρρέει και η Αταλάντα βλέπει... τίτλο! Οι Μπεργκαμάσκι επικράτησαν 3-2 των Ναπολιτάνων, τους έριξαν από την κορυφή, ενώ βρέθηκαν στο -4 από τη Μίλαν.

Η Αταλάντα προηγήθηκε, η Νάπολι έκανε την ανατροπή, αλλά οι παίκτες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι απάντησαν και είναι πλέον στο -4 από την 1η θέση. Αντίθετα, οι Ναπολιτάνοι βρέθηκαν στην 3η θέση. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Κουλιμπαλί, Ανγκισά, Φαμπιάν, Ινσίνιε, Οσιμέν, ενώ απουσίαζε λόγω τιμωρίας και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Μάλιστα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αφού στο 7΄ο Μαλινόφσκι άνοιξε το σκορ.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και στο 40 οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Στο 40′ ο Μαλκουί γύρισε για τον Ζιελίνσκι, ο οποίος είδε το πρώτο σουτ να κοντράρει στον Παλομίνο, αλλά το δεύτερο να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 47′ ο Μαλκουί έβγαλε τον Μέρτενς στον κενό χώρο και αυτός πέτυχε το 2-1! Οι Μπεργκαμάσκι αντέδρασαν κι έκαναν την ανατροπή. Στο 66′ ο Ντεμιράλ πέτυχε το 2-2 και στο 71′ ο Φρόιλερ με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το 2-3!

 

SERIE A Τελευταία Νέα