Ρόμα - Τορίνο 1-0: Με... catenaccio και Έιμπραχαμ στο -3 από την τετράδα (vid)

Ρόμα - Τορίνο 1-0: Με... catenaccio και Έιμπραχαμ στο -3 από την τετράδα (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο διέταξε... οπισθοχώρηση απέναντι στην Τορίνο (31-69% κατοχή στο «Ολίμπικο»), αλλά η Ρόμα βρήκε τον τρόπο και με γκολ του Έιμπραχαμ πήρε τη νίκη που την έστειλε σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Κόντρα στη Βενέτσια προ δύο αγωνιστικών το κοντέρ σταμάτησε στις 27 τελικές, 10 στον στόχο κι εν τέλει έφυγε ηττημένη. Η Ρόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο, λοιπόν, άλλαξαν ρότα με μοναδικό σκοπό το τρίποντο. Τι κι αν έπαιζε απέναντι στη 13η Τορίνο και μάλιστα στο «Ολίμπικο»; Οι Τζιαλορόσι έδωσαν τον πλήρη έλεγχο στη Γκρανάτα (31-69% κατοχή), περιορίστηκαν σε δύο τελικές εντός εστίας, αλλά η μία έγινε γκολ από τον Τάμι Έιμπραχαμ (5o στα τελευταία 6 ματς) κι έτσι η αποστολή... εξετελέσθη (1-0).

Στο 32ο λεπτό, ο Χένρικ Μχιταριάν τροφοδότησε με υπέροχη κάθετη πάσα τον Άγγλο φορ και τον έβγαλε σε θέση βολής απέναντι στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Εκείνος δεν λάθεψε και έβαλε τη Ρόμα μπροστά στο σκορ, αλλά ακόμη πιο... πίσω στο χορτάρι. Με ποσοστά κατοχής που έφτασαν ως και το 73-27% στο δεύτερο μέρος υπέρ των φιλοξενούμενων, οι Τζιαλορόσι «έσβησαν» το ματς, χωρίς να δεχθούν κάποια αξιόλογη απειλή μέχρι το φινάλε και σφράγισαν το τρίποντο που τους φέρνει στο -3 από την 4η Αταλάντα. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Πελεγκρίνι, που αντικαταστάθηκε στο 19'.

 

SERIE A Τελευταία Νέα