Έμπολι - Φιορεντίνα 2-1: Ανατροπή- εξπρές στο φινάλε (vid)

Newsroom
Έμπολι - Φιορεντίνα 2-1: Ανατροπή- εξπρές στο φινάλε (vid)

bet365

Το «υπερόπλο» Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν αρκούσε αυτή τη φορά στη Φιορεντίνα, η οποία είδε την Έμπολι να επιστρέφει από την κόλαση στο φινάλε και να ανατρέπει το σκορ μέσα σε ένα λυτρωτικό δίλεπτο (2-1).

Η πίστη της μέχρι το τέλος την δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό. Μέχρι το 87΄η Έμπολι βρισκόταν πίσω στο σκορ κόντρα την Φιορεντίνα, όμως μέσα σε 120 δευτερόλεπτα κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα. Αρχικά ο Μπαντινέλι ισοφάρισε τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90΄και στο 89΄ο Πιναμόντι ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας στους γηπεδούχους την πιο ανέλπιστη νίκη.

Άλλωστε μέχρι τότε η Φιορεντίνα κυριαρχούσε στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί με τον... συνήθη ύποπτο Ντούσαν Βλάχοβιτς (57') που πέτυχε το 11ο γκολ του τη φετινή σεζόν για να αναρριχηθεί στην κορυφή των σκόρερ της Serie A, ενώ παράλληλα έπιασε τα 28 στο 2021, τα περισσότερα δηλαδή που έχει πετύχει ποτέ παίκτης των Βιόλα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος! Ακόμα και τα «κανόνια» του Σέρβου όμως σίγησαν μπροστά στην εντυπωσιακή ανατροπή της Έμπολι που έβαλε φρένο στην αναρρίχηση των φιλοξενούμενων και πήρε το τρίποντο για να ανέβει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με ανατροπή η Σαμπντόρια, 3-1 τη Βερόνα

Η Σαμπντόρια μετά τη νίκη επί της Σαλερνιτάνα (2-0), πήρε δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο», καθώς κέρδισε τη Βερόνα με 3-1, κάνοντας μάλιστα ολική ανατροπή.

Η Βερόνα στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο 37'με καλό σουτ του Αντριέν Ταμέζε. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, όμως στο δεύτερο η Σαμπντόρια κυριάρχησε. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος, με τον Καντρέβα στο 51' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 77' με τον σκόρερ Καντρέβα να γίνεται δημιουργός και τον Μπερεζίνσκι να κάνει το 2-1 με κεφαλιά. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90' ο ο Μούρου με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα