Ίντερ - Ουντινέζε 2-0: Με υπογραφή Κορέα πλησίασε κορυφή (vids)

Κώστας Τόπας
Ίντερ - Ουντινέζε 2-0: Με υπογραφή Κορέα πλησίασε κορυφή (vids)

bet365

Η Ίντερ χάρη στα δύο προσωπικά τέρματα του Χοακίν Κορέα, επικράτησε με 2-0 της Ουντινέζε και με αυτόν τον τρόπο πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή.

Η Ιντερ μπήκε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά του ημίχρονου κι έψαχνε από νωρίς το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 14’ ο Μπαρέλα, έγινε κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε ελάχιστα άουτ. Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία για τους «νερατζούρι» ήρθε στο 26’ και πάλι με τον Μπαρέλα.

O 24χρονος Ιταλός μέσος, εξαπέλυσε ένα ευθύβολο σουτ από το σημείο του πέναλτι προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο Σιλβέστρι με εντυπωσιακή επέμβαση του είπε «όχι». Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τη Ίντερ να είναι κυρίαρχη του αγώνα, έχοντας 68% κατοχή έναντι 32% της Ουντινέζε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε. Η Ίντερ ήταν αυτή η οποία είχε το πάνω χέρι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τελικά, το πολυπόθητο γκολ ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Επειτα από ωραία συνεργασία, ο Πέρισιτς άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να καταλήξει στον Χοακίν Κορέα.

Ο Αργεντινός φορ, έγινε κάτοχος της μπάλας και με τρομερή προσωπική ενέργεια πάτησε περιοχή και έγραψε το 1-0 για τη ομάδα του. Αυτό ήταν και το 28ο γκολ του στην Serie A και μόλις το 3ο με τη φανέλα της Ίντερ. Μετά από αυτό γκολ τα πράγματα για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι έγιναν πιο εύκολα.

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κορέα έβαλε και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Μπαρέλα βρήκε τον Ντάμφρις, ο Ολλανδός μπακ έκανε το γύρισμα στην περιοχή για τον Κορέα και ο τελευταίος με ωραία εκτέλεση, έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο πορτιέρε της Ουντινέζε, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι η Ίντερ «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση, με 24 βαθμούς, έχοντας ματς παραπάνω και στο -4 από τις πρωτοπόρους Νάπολι και Μίλαν. Από την άλλη η Ουντινέζε αφού έφυγε με άδεια χέρια από το «Τζουζέπε Μεάτσα», έμεινε και στην 14η θέση της κατάταξης, με 11 βαθμούς.

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (80' Σένσι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (70' Βιδάλ), Πέρισιτς (86' Ντιμάρκο), Τζέκο (80' Λαουτάρο), Κορέα (70' Σάντσες)

Ουντινέζε (3-5-2): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νούιτινκ, Καετάνο, Μολίνα (89' Σόπι), Λάρσεν (70' Ουντόντζι), Γιάγιαλο (58' Γουάλας), Μακένγκο (70' Αρσλάν), Περέιρα, Μπέτο, Σαξές (58' Ντελοφέου)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα