Η Γιουβέντους του Αλέγκρι είναι χειρότερη από αυτή του Πίρλο

Η Γιουβέντους του Αλέγκρι είναι χειρότερη από αυτή του Πίρλο

Κώστας Τόπας
Η Γιουβέντους του Αλέγκρι είναι χειρότερη από αυτή του Πίρλο

bet365

Η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και τα φετινά νούμερα προκαλούν θλίψη.

Η Γιουβέντους, η οποία που κέρδισε εννέα «scudetti» στη σειρά μεταξύ 2011-12 και 2019-20, έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα αυτό το διάστημα. Παρά το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

Υπό την καθοδήγηση του Ιταλού τεχνικού, η Γιουβέντους σήμερα βρίσκεται με 15 βαθμούς και στο -13 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν. Τέτοια εποχή την περυσινή σεζόν, οι «μπιανκονέρι» έχοντας τον Αντρέα Πίρλο στον πάγκο, ήταν σε καλύτερη μοίρα. Κι αυτό διότι η ομάδα, μετά το τέλος 10 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, είχε 20 βαθμούς. Πέντε παραπάνω δηλαδή απ' ότι φέτος.

Τα νούμερα απογοητεύουν. Η Γιουβέντους έχει δεχθεί 13 γκολ σε αυτές τις πρώτες 10 αγωνιστικές κι έτσι είναι η χειρότερη άμυνα των τελευταίων 33 ετών (από την περίοδο 1988-89) στην ιστορία της Serie A. Επίσης έχει τη χειρότερη διαφορά τερμάτων της εποχής των 3 πόντων (+1 γκολ, 14 γκολ υπέρ και 13 κατά) και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (μετά το 2015-16) τα τελευταία 13 χρόνια (14 γκολ).

Ο Αλέγκρι επέστρεψε, αλλά και οι καλές στιγμές για τη Γιουβέντους δεν έχουν έρθει ακόμα στο πρωτάθλημα...

@Photo credits: Video Screen
 

SERIE A Τελευταία Νέα