Επιστροφή στις νίκες για Ίντερ και Ρόμα

Newsroom
Επιστροφή στις νίκες για Ίντερ και Ρόμα

bet365

Ιντερ και Ρόμα επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας των Εμπολι και Κάλιαρι αντίστοιχα. Τρίποντο για τη Λάτσιο.

Eπειτα την ήττα από τη Λάτσιο και την ισοπαλία με τη Γιουβέντους, η Ίντερ δεν ήθελε να χάσει άλλο έδαφος και κόντρα στην Εμπολι πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Ετσι, βρέθηκε στο -7 από την κορυφή και παρέμεινε στη μάχη του τίτλου. Στο 34' ο Ντ' Αμπρόζιο πέτυχε το 1-0 και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στους Νερατζούρι έπειτα την αποβολή του Ρίκι στο 52'. Η Ιντερ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Ντιμάρκο στο 66' και σφράγισε τη νίκη!

Μετά την εξάρα από τη Μπόντο και την ισοπαλία με τη Νάπολι, η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες και βρέθηκε ξανά στην τετράδα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο νίκη εκτός έδρας την Κάλιαρι με ανατροπή και πήρε τα πάνω της και στο ψυχολογικό κομμάτι. Η αντίδραση της Ρόμα ήταν άμεση στο γκολ που δέχτηκε από την Κάλιαρι και μέσα σε 8 λεπτά έφερε τα πάνω - κάτω. Ο Παβολέτι άνοιξε το σκορ στο 52', ωστόσο στο 71' ο Ιμπάνιες πέτυχε το 1-1 και στο 78' ο Πελεγκρίνι διαμόρφωσε το 2-1.

Η Λάτσιο συνήλθε μετά τη συντριβή από την Βερόνα (4-1) και με το γκολ του Πέδρο στο ξεκίνημα του β΄ μέρους έκαμψε την αντίσταση της Φιορεντίνα. Οι Λατσιάλι ήταν καλύτεροι, είχαν ουσία, αντίθετα με τους «Βιόλα» που... έμειναν στην άνετη νίκη επό της Κάλιαρι. Ετσι, η Λάτσιο βρέθηκε στο -2 από την τετράδα.

Τα αποτελέσματα

Σπέτσια - Τζένοα 1-1

Βενέτσια - Σαλερνιτάνα 1-2

Μίλαν-Τορίνο 1-0

Γιουβέντους - Σασουόλο 1-2

Σαμπντόρια - Αταλάντα 1-3

Ουντινέζε - Βερόνα 1-1

Κάλιαρι-Ρόμα 1-2

Έμπολι - Ίντερ 0-2

Λάτσιο - Φιορεντίνα 1-0

Νάπολι - Μπολόνια 28/10

 

SERIE A Τελευταία Νέα