Καρέ Σιμεόνε κόντρα στη Λάτσιο, άνετη κι ωραία η Φιορεντίνα (vid)

Newsroom
Καρέ Σιμεόνε κόντρα στη Λάτσιο, άνετη κι ωραία η Φιορεντίνα (vid)

bet365

Απίθανος Τζιοβάνι Σιμεόνε, οδήγησε τη Βερόνα με καρέ τερμάτων σε επιβλητική νίκη απέναντι στη Λάτσιο (4-1), την ίδια ώρα που η Φιορεντίνα συνέχιζε την... αναρρίχηση επικρατώντας 3-0 της Κάλιαρι.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Ελλάς Βερόνα κόντρα στη Λάτσιο, με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε (γιος του Ντιέγκο) να πετυχαίνει καρέ τερμάτων και να οδηγεί την ομάδα του σε επιβλητική νίκη απέναντι στους Λατσιάλι (4-1).

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ενώ έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με όμορφο τελείωμα. Με το... καλημέρα του δευτέρου μέρους, ο Ιμόμπιλε κατάφερε να μειώσει για το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι και να βάλει εκ νέου την ομάδα του στη διεκδίκηση του ματς. Παρόλα αυτά, ο Σιμεόνε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με δυο ακόμη γκολ πήρε πάνω του την υπόθεση νίκη, στο μεγαλύτερο ματς της καριέρας του.

Αρχικά στο 63΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και στις καθυστερήσεις έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την... προσωπική του παράσταση για να σημειώσει καρέ τερμάτων και να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα ματς. Μάλιστα μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός με καρέ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, έχοντας 100% ευστοχία με 4/4 σουτ να καταλήγουν στα δίχτυα.

Άνετα στην εξάδα η Φιορεντίνα

Χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ήρθε η νίκη της Φιορεντίνα απέναντι στην Κάλιαρι, με τους Βιόλα να επικρατούν 3-0 και να ανεβαίνουν στην πρώτη εξάδα της Serie A. Στο 21΄ο Μπιράγκι έγραψε το 1-0 και άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του, με τον Γκονζάλεζ να παίρνει στο 42΄τη σκυτάλη και να δίνει αέρα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους. Από τον πίνακα των σκόρερς δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο... συνήθης ύποπτος Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος στις αρχές του δευτέρου μέρους (49΄) εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ για να σφραγίζει τους τρεις βαθμούς για τους Βιόλα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα