Μπολόνια - Μίλαν 2-4: Λύτρωση στο 84' και κορυφή (vid)

Newsroom
Μπολόνια - Μίλαν 2-4: Λύτρωση στο 84' και κορυφή (vid)

bet365

Η Μίλαν έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στη Μπολόνια, αλλά πήρε στο... τέλος τη νίκη (4-2) και βρέθηκε στην κορυφή. Με εννέα τελείωσαν οι γηπεδούχοι.

Η Μίλαν ήταν μπροστά με 2-0 από το α' μέρος, αλλά η Μπολόνια, η οποία έμεινε με 9 παίκτες, ισοφάρισε σε 2-2 για να έρθει τελικά το υπέροχο γκολ του Μπενασέρ και να δώσει στους Ροσονέρι τη νίκη κορυφής. Ο Ζλάταν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το 4-2.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε με το... καλησπέρα και στο 16ο λεπτό ο Λεάο άνοιξε το σκορ! Ο Ζλάταν έκανε την ασίστ κι έγινε ο δεύτερος 40αρης στη Serie A μετά τον Τότι. Πέντε λεπτά αργότερα η Μπολόνια έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον Σουμαορό να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κρούνιτς. Η Μίλαν είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιμπρα να σκοράρει στο 27', όμως στο 32' ο Καλάμπρια πέτυχε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, πίεσαν και χάρη στο αυτογκόλ του Ιμπραΐμοβιτς μείωσαν σε 2-1. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το... σοκ για τους Ροσονέρι, με τον Μπάροου να πετυχαίνει το 2-2. Η Μπολόνια έμεινε με εννέα παίκτες στο 58' λόγω αποβολής του Σοριάνο και η πίεση έγινε ασφυκτική. Η λύτρωση ήρθε στο 84ο λεπτό με γκολάρα του Μπενασέρ και στις καθυστερήσεις ο Ζλάταν διαμόρφωσε το 4-2.


Μπολόνια: Σκορούπσκι, Σουμαόρο, Μεδέλ (87′ Ορσολίνι), Τεάτ, Ντε Σιλβέστρι, Ντομίνγκες (63′ Σούτεν), Σβάνμπεργκ, Χίκεϊ (63′ Ντάικς), Σοριάνο, Μπάροου (63′ Μπινκς), Αρναούτοβιτς (83′ Σανταντέρ).

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Κίερ, Τομόρι, Μπάλο-Τουρέ (85′ Καλούλου), Μπενασέρ, Τονάλι (46′ Μπακαγιόκο), Καστιγιέχο (46′ Σαλεμάκερς), Κρούνιτς (60′ Ζιρού), Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς.


Τεσσάρα η Εμπολι!
Στο Σαλέρνο η Έμπολι με «οδηγό» ένα φανταστικό ημίχρονο πέρασε από την έδρα της Σαλερνιτάνα, με το εντυπωσιακό 2-4.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορο γκολ μόλις στο 2' με τον Πιναμόντι, ενώ μέσα σε 9' λεπτά βρήκαν ακόμα δυο γκολ. Στο 11' ο Κουτρόνε μίκησε τον Μπέλετς, ενώ στο 13' άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Έμπολι έκλεισε το ημίχρονο με ακόμα ένα γκολ. Στο 45' ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Πιναμόντι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 0-4.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την έκταση του σκορ. Στο 48' ο Ρανιέρι μετά απο ασίστ του Ριμπερί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Ισματζλί με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Επέστρεψε στις νίκες η Σασουόλο, 3-1 τη Βενέτσια

Η Σασουόλο μετά από δυο αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες. Οι «νεροβέρντι» επικράτησαν στην έδρα τους με 3-1 της Βενέτσια, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Οκερέκε, ο οποίος μπήκε από αριστερά και πλάσαρε τον Ρομέρο. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς μετά από πέντε λεπτά, στο 37', ο Μπεράρντι με δυνατό σουτ ισοφάρισε.

Η Σασουόλο γύρισε το παιχνίδι στο 50' με τον Ανρί να στέλνει άθελα του με το κεφάλι του τη μπάλα στο δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 67' με τον Νταβίντε Φρατέσι να εκτελεί ιδανικά τον Κονσίλι και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής (24/10)

Αταλάντα - Ουντινέζε (13.30)

Φιορεντίνα - Κάλιαρι (16.00)

Βερόνα - Λάτσιο (16.00)

Ρόμα - Νάπολι (19.00)

Ίντερ - Γιουβέντους (21.45)

Η βαθμολογία της Serie A

 

SERIE A Τελευταία Νέα