Σπαλέτι: «Ο Όσιμεν είναι καλύτερος από τον Εμπαπέ»

Βασίλης Μπαλατσός
Σπαλέτι: «Ο Όσιμεν είναι καλύτερος από τον Εμπαπέ»

bet365

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για το αυριανό (24/10) ντέρμπι της Νάπολι στην έδρα της Ρόμα και μεταξύ άλλων... έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού της ομάδας του, Βίκτορ Όσιμεν.

Η Ρόμα υποδέχεται την Κυριακή (24/10, 19:00) τη Νάπολι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να επιστρέφει στο «Ολίμπικο», όμως αυτή τη φορά θα είναι αντίπαλος των Ρωμαίων. Ο Iταλός τεχνικός μίλησε ενόψει του αυριανού ντέρμπι και μεταξύ άλλων επισήμανε πως θα είναι ένα ματς μεταξύ δύο «κομματιών» του.

Επίσης ο 62χρονος προπονητής μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον τεχνικό των Ρωμαίων, Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στον Βίκτορ Όσιμεν. Ο Σαμπατίνι είχε χαρακτηρίσει τον Νιγηριανό επιθετικό ως καλύτερο του Μπαπέ, με τον Σπαλέτι να συμφωνεί και να αποθεώνει τον νεαρό φορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Δεν θα είναι ποτέ ένα ματς κόντρα σε έναν εχθρό, αλλά ένα ματς μεταξύ δύο κομματιών μου. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς για το μέλλον της Νάπολί που οφείλουμε να κερδίσουμε».

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Εγώ πάντα κοίταζα αυτά που έκαναν οι άλλοι προπονητές, πιο ικανοί από μένα, με τον Μουρίνιο να είναι ένας εξ αυτών. Η Ρόμα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για το Champions League.

Υπάρχουν στιγμές που τα πάει καλύτερα και άλλες που τα πάει χειρότερα, αλλά έχει μία ισχυρή ομάδα και έναν μεγάλο προπονητή. Εκείνος μας δίδαξε με να δίνουμε σημασία στις ομιλίες και τι να λέμε στις συγκεντρώσεις με την ομάδα».

Για τον Όσιμεν: «Ο Σαμπατίνι είπε πως αυτή τη στιγμή θα διάλεγε τον Όσιμεν σε σύγκριση με τον Εμπαπέ; Και εγώ σκέφτομαι το ίδιο ακριβώς με εκείνον».

 

SERIE A Τελευταία Νέα