Ικάρντι: Σενάρια επιστροφής του στην Ίντερ μετά τον χωρισμό με την Γουάντα Νάρα

Κώστας Τόπας
Ικάρντι: Σενάρια επιστροφής του στην Ίντερ μετά τον χωρισμό με την Γουάντα Νάρα

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι παραμένει σε επαφή με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ και φίλο του, Λαουτάρο Μαρτίνες, την ίδια στιγμή που οι «νερατζούρι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. 

Αλλαγές και στην επαγγελματική του καριέρα αναμένεται να επιφέρει η προσωπική κατάσταση στη ζωή του και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την σύζυγο και μάνατζερ του, Γουάντα Νάρα.

Η «La Repubblica», υποστηρίζει ότι με τον χωρισμό τους - αν κι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που υποστηρίζουν ότι είναι μαζί - αναμένεται να τελειώσει και η επαγγελματική τους σχέση. Αυτό παράλληλα ανοίγει και μεταγραφικά σενάρια, από τη στιγμή μάλιστα που ο Αργεντινός επιθετικός, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, την επόμενη εβδομάδα ο Ικάρντι αναμένεται να συναντηθεί με την ξανθιά καλλονή, για να ξεκαθαριστεί μια και καλή η επαγγελματική τους σχέση. Πάντως,

Το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο 28χρονος επιθετικός παραμένει σε επαφή με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ και φίλο του, Λαουτάρο Μαρτίνες, την ίδια στιγμή που οι «νερατζούρι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από την πλευρά της πάντως η Γουάντα Νάρα, δεν... πολυχαμπαριάζει από αυτά και ανέβασε μία άκρως αισθησιακή φωτογραφία από το ντους στο Instagram!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα