Μπονούτσι: «Η Γιουβέντους πρέπει να βρει ξανά το μαχητικό πνεύμα που είχε πριν τον Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
Μπονούτσι: «Η Γιουβέντους πρέπει να βρει ξανά το μαχητικό πνεύμα που είχε πριν τον Ρονάλντο»

bet365

Για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους μίλησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να βρει ξανά τον μαχητικό πνεύμα που είχε πριν ο Πορτογάλος ενταχθεί στη «Γηραιά Κυρία».

Το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιήθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αποχωρήσει από την Γιουβέντους και να επιστρέψει στο Νησί, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εως τώρα ο Πορτογάλος τα πηγαίνει εξαιρετικά με τους «κόκκινους διαβόλους», μετρώντας πέντε γκολ σε επτά αγώνες που έχει αγωνιστεί. Από την άλλη η Γιουβέντους, μπορεί να έχει χάσει έναν από τους κορυφαίους της σκόρερ, ωστόσο σύμφωνα με τον Λεονάρντο Μπονούτσι, θα πρέπει να βρει ξανά το μαχητικό πνεύμα που είχε, πριν ο Ρονάλντο αποκτηθεί από την Γιουβέντους.

«Ο Ρονάλντο πήρε μια απόφαση κι εμείς τη σεβαστήκαμε. Η ομάδα έπαιζε για αυτόν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα όμως θα πρέπει να ανακαλύψει ξανά το μαχητικό πνεύμα που είχε, πριν την άφιξή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Ιταλός στόπερ των «μπιανκονέρι», μιλώντας στο «Amazon Prime Italy».

 

SERIE A Τελευταία Νέα