Νάπολι - Τορίνο 1-0: Ιστορικό 8Χ8 και... συνεχίζει! (vid)

Νάπολι - Τορίνο 1-0: Ιστορικό 8Χ8 και... συνεχίζει! (vid)

bet365

Είναι... τρελοί και ασταμάτητοι αυτοί οι Ναπολιτάνοι! Με γκολ του Οσιμέν στο 81', η Νάπολι βρήκε τη λύση κόντρα στην Τορίνο (1-0) και ισοφάρισε το κορυφαίο απόλυτο σερί της ιστορίας της, προελαύνοντας στην κορυφή του Campionato.

Ούτε τα διαλείμματα στη σεζόν για τις εθνικές ομάδες, ούτε τα εμπόδια που συναντά στη διάρκεια των αγώνων μπορούν να σταματήσουν αυτή τη Νάπολι. Το 6Χ6 έγινε 7Χ7 και με γεωμετρική ακολουθία οι Παρτενοπέι συνεχίζουν ανίκητοι, με το απόλυτο στο φετινό Campionato, επικρατώντας και της Τορίνο (1-0) και ισοφαρίζοντας το κορυφαίο ξεκίνημα στην ιστορία τους (8Χ8 όπως το 2017/18)!

Δυσκολεύθηκε, ζορίστηκε απέναντι στην αξιόμαχη Τορίνο που είχε δυσκολέψει και τη Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική. Έβρισκε (την ευκαιρία για) το γκολ, αλλά έμενε ανεκμετάλλευτη. Όπως συνέβη στο πρώτο μέρος, με τον Λορέντσο Ινσίνιε να αποτυγχάνει σε εκτέλεση πέναλτι και να επιβεβαιώνει ότι δεν περνάει καλό φεγγάρι από την άσπρη βούλα, καθώς έφτασε τα τρία χαμένα σε πέντε απόπειρες τη φετινή σεζόν (η χειρότερη επίδοση στα Top-5 πρωταθλήματα).

Όπως συνέβη και στο 57’. Αυτή τη φορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως, οι πανηγυρισμοί του Ντι Λορέντσο και των συμπαικτών του δεν είχαν αντίκρισμα. Το γκολ του διεθνή δεξιού μπακ των Παρτενοπέι και των πρωταθλητών Ευρώπης ακυρώθηκε μέσω VAR για πολύ οριακό οφσάιντ, παρατείνοντας την αναμονή για το γκολ που θα έδινε φτερά κορυφής στη Νάπολι.

Αυτό ήρθε τελικά στο 81ο λεπτό. Από ποιον άλλον, τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της. Ο Βίκτορ Οσιμέν πήδηξε στους αιθέρες και με φανταστική κεφαλιά έδωσε τη λύση απέναντι στη Γκρανάτα, στέλνοντας την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι για άλλο ένα κυριακάτικο βράδυ στην κορυφή της βαθμολογίας, με το ντέρμπι κόντρα στη Ρόμα στο «Ολίμπικο» να ακολουθεί.

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ανγκισά, Ρουίθ, Πολιτάνο (59’ Λοσάνο, 89’ Ζεσούς), Ζιελίνσκι (71’ Μέρτενς), Ινσίνιε (71’ Ελμάς), Οσιμέν

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα