Λάτσιο - Ίντερ 3-1: Με ανατροπή η πρώτη «τρικλοποδιά» στους πρωταθλητές (vid)

Λάτσιο - Ίντερ 3-1: Με ανατροπή η πρώτη «τρικλοποδιά» στους πρωταθλητές (vid)

bet365

Την εκνεύρισε, της το... γύρισε και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο φετινό Campionato. Η Λάτσιο επέστρεψε στο β' μέρος και επικράτησε 3-1 της πρωταθλήτριας Ίντερ, αφήνοντάς την στο -4 από την κορυφή με ματς περισσότερο.

Το αήττητο της πρωταθλήτριας έφτασε στο τέλος. Κι έφτασε με ολική ανατροπή, σε ένα ματς με πολλά (και για γερά) νεύρα, που επιφύλασσε ένα μεγαλοπρεπές comeback για λογαριασμό του Τσίρο Ιμόμπιλε και της παρέας του. Η Λάτσιο έβαλε «τρικλοποδιά» στους Νερατζούρι (3-1), έτσι όπως το είχε κάνει και το 2020 επιστρέφοντας από το 0-1 και έδωσε ευκαιρία σε Νάπολι και Μίλαν να ξεφύγουν με απόσταση επτά και έξι βαθμών αντίστοιχα από την 8η αγωνιστική!

Μόλις στο 12', η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χισάι υπέπεσε σε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαρέλα και ο Ιβάν Πέρισιτς ευστόχησε και με το δεξί πόδι, αφού το είχε κάνει στο παρελθόν και με το αριστερό, όντας ο μοναδικός που μετράει αυτό το παράσημο τα τελευταία 16 χρόνια στη Serie A!

Οι Μιλανέζοι, όμως, κάθισαν σε αυτό το προβάδισμα και είδαν την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να παίρνει τα ηνία του ματς. Ο Μπάσιτς δοκίμασε τα ρεφλέξ του Χαντάνοβιτς στο 22', για να φτάσουμε στο δεύτερο μέρος όπου ο Αλεσάντρο Μπαστόνι έκανε χέρι εντός περιοχής κι επέτρεψε έτσι στον Τσίρο Ιμόμπιλε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα (1-1 στο 64').

Το φινάλε ήταν γεμάτο από αψιμαχίες και αφορμή αποτέλεσε η φάση του 81ου λεπτού, όταν ο Ντιμάρκο βρέθηκε στο έδαφος τραυματίας, αλλά οι παίκτες της Λάτσιο συνέχισαν κανονικά κι έφτασαν στο 2-1, από την ασταθή απόκρουση του Χαντάνοβιτς και το... rebound του Φελίπε Άντερσον. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και αρκετή «μανούρα» μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, που ξεκάθαρα έβγαλε εκτός πνευματικά τους Νερατζούρι. Και το πλήρωσαν στο 90+1', με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να καρφώνει με κεφαλιά τον Σλοβένο κίπερ από τη σέντρα του Λουίς Αλμπέρτο και να υπογράφει το 3-1.

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάρουσιτς, Φελίπε, Πάτριτς, Χισάι (66' Λατσάρι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (85' Κατάλντι), Μπάσιτς (66' Αλμπέρτο), Άντερσον (85΄ Ακπά Ακπρό), Πέδρο (81' Ζακάνι), Ιμόμπιλε

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (67' Ντάμφρις), Μπαρέλα (86' Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (67' Βεσίνο), Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Πέρισιτς (67' Κορέα), Τζέκο (76' Μαρτίνες)

Ανατροπή και «ανάσα» για Σπέτσια

Στο «Στάντιο Αλμπέρτο Πίκο» η Σπέτσια υποδέχθηκε την Σαλερνιτάνα σε ένα παιχνίδι... ζωής και θανάτους ανάμεσα σε δυο από τις ομάδες του «πάτου» της βαθμολογίας. Το πρώτο ημίχχρονο κύλησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Σαλέρνο ήταν πιο επιθετική και βρήκε το γκολ στο 39ο λεπτό. Ο Σίμι από την «καρδιά» της άμυνας άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Στο 51' ο Στρέλετς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπέλετς μετά από προσπάθεια του Καβαλένκο. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 76'. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε εκτελεστής. Ο Καβαλένκο με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχή έβαλε την «υπογτραφή» του για το τελικό 2-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα