Μουρίνιο σε Σπαλέτι: «Τι θα γίνει; Θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια;» (vid)

Κώστας Τόπας
Μουρίνιο σε Σπαλέτι: «Τι θα γίνει; Θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια;» (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να πειράξει τον συνάδελφο του και προπονητή της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι για το εντυπωσιακό σερί που έχει χτίσει στο πρωτάθλημα με τους «παρτενοπέι».

Η Νάπολι με τη νίκη (2-1) που κατάφερε να πάρει στην Τοσκάνη επί της Φιορεντίνα, έκανε το 7/7 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και στο +2 από την δεύτερη Μίλαν. Από την άλλη, η Ρόμα επικράτησε 2-0 της Έμπολι στο «Ολίμπικο» και σκαρφάλωσε στην 4η θέση, με 15 βαθμούς.

Μετά το τέλος των δύο αγώνων, οι προπονητές των δύο ομάδων, Ζοζέ Μουρίνιο και Λουτσιάνο Σπαλέτι πείραξαν ο ένας τον άλλον σε ζωντανή εκπομπή του δικτύου «DAZΝ».

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός χαριτολογώντας είπε στον Ιταλό τεχνικό των «παρτενονπέι» πως η ομάδα του θα χάσει στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Σπαλέτι να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

«Μεγάλε Σπαλέταρε. Μεγάλε. Τι γίνεται; Θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια; Κατά τη γνώμη μου, θα χάσετε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μουρίνιο, για να του απαντήσει ο Σπαλέτι: «Ηρέμησε, είσαι επικίνδυνος και η πρόβλεψη θα γυρίσει εναντίον σου».

Ρόμα και Νάπολι κοντράρουν τις δυνάμεις τους στις 24 Οκτωβρίου στο «Ολίμπικο», για την 9η αγωνιστική της Serie A.

@Photo credits: Video Screen
 

SERIE A Τελευταία Νέα