Μπολόνια - Λάτσιο 3-0: Την «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο (vid)

Κώστας Τόπας
Μπολόνια - Λάτσιο 3-0: Την «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο (vid)

bet365

Η Μπολόνια με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στο δεύτερο, επικράτησε με 3-0 της Λάτσιο κι επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 14’ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Μπάροου έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, την έφερε στο καλό του πόδι και με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ την έστειλε στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Ρέινα, πετυχαίνοντας το δεύτερο του προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα και παράλληλα το 1-0.

Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και δεύτερο «σοκ» για τους Λατσιάλι, δύο λεπτά αργότερα. Ο Μπάροου από σκόρερ έγινε δημιουργός και με εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Τεάτ, ο οποίος έκανε το 2-0 για τους «ροσομπλού». Η πρώτη καλή φάση για την Λάτσιο ήρθε στο 26’. Ο Άντερσον μετά από ωραία ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή, γύρισε στον Μουρίτσι, αλλά τελευταία στιγμή ο Σκορούπσκι βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπολόνια είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μάλιστα κατάφερε να φτάσει και στην επίτευξη τρίτου τέρματος. Ο Χίκεϊ διένυσε αρκετά μέτρα ντριμπλάροντας, προσπέρασε τους αντίπαλους αμυντικούς και με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-0. Η Λάτσιο, από την άλλη η οποία σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν απείλησε ιδιαίτερη, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 77’, λόγω της αποβολής του Ατσέρμπι.

Το 3-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με την Μπολόνια να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από τρεις αγωνιστικές και να ισοβαθμεί με την Λάτσιο στην 7η θέση, έχοντας 11 βαθμούς.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Σουμαορό, Μεντέλ, Τεάτ, Ντε Σιλβέστρι, Ντομίνγκες, Σβάνμπεργκ, Χίκεϊ (88’ Μπονιφάτσι), Σοριάνο, Μπάροου (89' Βινγκάτο), Αρναούτοβιτς (88’ Σανταντέρ)

Λάτσιο: Ρέινα, Μάρουσιτς, Μάρκι, Ατσέρμπι, Χισάι (58’ Λατσάρι), Αλμπέρτο (71’ Άκπρο), Λέιβα (71’ Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (58’ Μπάσιτς), Άντερσον, Πέδρο, Μουρίτσι

@Photo credits: Video Screen
 

SERIE A Τελευταία Νέα