«Βολές» από Μουρίνιο σε Σάρι: «Χάσαμε από μια μικρή ομάδα»

Κώστας Τόπας
«Βολές» από Μουρίνιο σε Σάρι: «Χάσαμε από μια μικρή ομάδα»

bet365

Το «Derby della Capitale» δεν έχει ξεχαστεί ακόμα από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έριξε σπόντες στον Μαουρίτσιο Σάρι και την Λάτσιο.

Την περασμένη Κυριακή (26/09) η Λάτσιο πήρε το ντέρμπι επικρατώντας με 3-2 της Ρόμα. Οι «τζιαλορίσι» βέβαια επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα λίγες ημέρες αργότερα, καθώς την Πέμπτη πήραν τη νίκη με 3-0 της Ζόρια για το Conference League, ενώ στο μονοπάτι των επιτυχιών συνέχισαν και οι «λατσιάλι», οι οποίοι νίκησαν με 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το τέλος της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της ομάδας του, δεν ξέχασε την ήττα που υπέστη η Ρόμα από την Λάτσιο, λέγοντας ωστόσο πως το δυσάρεστο αποτέλεσμα ήρθε κόντρα σε μια μικρή ομάδα.

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Την Κυριακή κυριαρχήσαμε παίζοντας κόντρα σε μια μικρή ομάδα και χάσαμε. Σήμερα κυριαρχήσαμε και νικήσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ο Σάρι από την πλευρά του έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας: «Εχω μεγάλη εκτίμηση για τον Μουρίνιο αλλά καμία όρεξη γι’ αυτά τα παιχνιδάκια του».

 

SERIE A Τελευταία Νέα