Μπονούτσι: «Η παρουσία του Ρονάλντο αρκούσε για να νικήσουμε»

Κώστας Τόπας
Μπονούτσι: «Η παρουσία του Ρονάλντο αρκούσε για να νικήσουμε»

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ασυνείδητα είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετή για να κερδίσει η ομάδα παιχνίδια.

Επειτα από τρεις σεζόν ο Πορτογάλος αστέρας αποχώρησε από την Γιουβέντους, με την οποία πέτυχε 101 γκολ σε 134 αγώνες, εκ των οποίων τα 14 σε 23 αγώνες στο Champions League.

Ο Ρονάλντο συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουναίτεντ, μετρώντας τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Σε αντίθεση με την Γιουβέντους, η οποία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις, ούσα 10η στη βαθμολογία στη Serie A.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μίλησε για την απουσία του Κριστιάνο, αλλά και την ασφάλεια που ένιωθαν οι «μπιανκονέρι» όταν τον είχαν στο ρόστερ τους.

«Η παρουσία του Κριστιάνο είχε μεγάλη επιρροή σε εμάς. Μόνο η προπόνηση μαζί του μας έδωσε κάτι παραπάνω, αλλά είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι και μόνο η παρουσία του στα ματς ήταν αρκετή για να κερδίσουμε. Χρειαζόμασταν τον Ρονάλντο όπως κι αυτός χρειαζόταν την Γιουβέντους. Θεωρούσαμε δεδομένο ότι αν η μπάλα πάει στον Κριστιάνο θα κατέληγε στα δίχτυα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός αμυντικός στην «Athletic».

 

SERIE A Τελευταία Νέα