Νάπολι - Κάλιαρι 2-0: «Τρένο» κορυφής με 6Χ6 οι Παρτενοπέι! (vid)

Νάπολι - Κάλιαρι 2-0: «Τρένο» κορυφής με 6Χ6 οι Παρτενοπέι! (vid)

bet365

Δεν βλέπει κανέναν μπροστά της η φετινή Νάπολι! Με τους Οσιμέν - Ινσίνιε σκόρερ και ξανά σε... κέφια, οι ασταμάτητοι Παρτενοπέι έκαναν το 6Χ6 μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και ονειρεύονται Σκουντέτο.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη σεζόν που έμοιαζε πιο... δικό της από ποτέ. Τη χρονιά που ξεκίνησε με 8Χ8 και που μετά από εκείνο το διπλό στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους τον Απρίλιο έφτασε πιο κοντά στο πρώτο της Σκουντέτο μετά την εποχή Μαραντόνα. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, να έχουν περάσει μόλις έξι στροφές, αλλά αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει τις περισσότερες ευκαιρίες να πλησιάσει, κι αυτή τη φορά να ξεπεράσει την πορεία του 2017/18, σημειώνοντας το 6Χ6 στη φετινή Serie με το 2-0 που πέτυχε επί της Κάλιαρι!

Εκπληκτικοί επιθετικά για άλλο ένα ματς, οι Παρτενοπέι του Κώστα Μανωλά (στον πάγκο) βρήκαν γκολ από τους... συνήθεις υπόπτους, τον Βίκτορ Οσιμέν στο 11' και τον κάπτεν, Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος συνδύασε μαγικά την 400η του συμμετοχή στην ομάδα της καρδιάς του. Το κοντέρ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει, αν δεν ήταν ο Κράνιο να αποσοβήσει πολλές φορές τον κίνδυνο για την ομάδα του βασικού, Μπάμπη Λυκογιάννη, αλλά το συμπέρασμα παραμένει ίδιο.

Η Νάπολι οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος, στο +2 από Μίλαν και στο +4 από Ίντερ, έχει την καλύτερη άμυνα με μόλις δύο γκολ παθητικό και διόλου άδικα οι οπαδοί της μπορούν να ονειρεύονται έστω κι αν είναι πολύ νωρίς, το πολυπόθητο τρόπαιο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα