Serie A: Ο Βλάχοβιτς έστειλε την Φιορεντίνα στην πεντάδα (vid)

Newsroom
Serie A: Ο Βλάχοβιτς έστειλε την Φιορεντίνα στην πεντάδα (vid)

bet365

Ο Βλάχοβιτς έδωσε για ακόμη μια φορά τη λύση στη Φιορεντίνα που συνήλθε γρήγορα από την ήττα κόντρα στην Ίντερ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Ουντινέζε (0-1). Εμφατική νίκη για Έμπολι, με δυσκολία το τρίποντο για Σασουόλο.

Αυτή τη φορά μπορεί να μην κυριάρχησε, ούτε να μάγεψε με την απόδοσή της, όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που παραμένει είναι οι τρεις βαθμοί.

Κι αυτό ακριβώς κατάφερε να πετύχει η Φιορεντίνα στο «Φρίουλι», αφού μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αρκούσε για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε και να δραπετεύσει με τη νίκη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο... συνήθης ύποπτος Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 16΄ο οποίος δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στους Βιόλα. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να απαντήσουν, όμως η Φιορεντίνα πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς και έγραψε ιστορία, αφού για πρώτη φορά κατάφερε να ξεκινήσει με 3/4 εκτός έδρας νίκες στη Serie A.

«Βροχή» από γκολ στην Έμπολι, επιτέλους νίκη για Σασουόλο

Καταιγισμός από γκολ στην Τοσκάνη για την αναμέτρηση της Έμπολι κόντρα στη Μπολόνια, με την τοπική ομάδα να επικρατεί με το εμφατικό 4-2. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα πριν καν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Μπονιφάζι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η απάντηση της Μπολόνια πάντως ήταν άμεση αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Μπάροου έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 20΄ο Αρναούτοβιτς είχε την ευκαιρία να φέρει τούμπα το ματς όμως αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Κι αφού δεν έγινε η ανατροπή, η Έμπολι μάζεψε δυνάμεις και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Πιναμόντι (52΄). Ακολούθησαν άλλα δυο με τους Μπαζράμι (53΄) και Ρίτσι (90΄) να προσθέτουν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερς ενώ ενδιάμεσα ο Αρναούτοβιτς είχε μειώσει προσωρινά σε 3-2 (77΄).

Την ίδια ώρα η Σασουόλο κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Σαλερνιτάνα και να επιστρέψει επιτέλους στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 53΄ο Μπεράρντι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα