Σπέτσια - Μίλαν 1-2: Με την... αύρα του Μαλντίνι! (vid)

Σπέτσια - Μίλαν 1-2: Με την... αύρα του Μαλντίνι! (vid)

Newsroom
Σπέτσια - Μίλαν 1-2: Με την... αύρα του Μαλντίνι! (vid)

bet365

H Mίλαν αγχώθηκε κόντρα στη Σπέτσια, αλλά με την... αύρα του 18χρονου Μαλντίνι και τη σφραγίδα του Ντίαθ επικράτησε 2-1 εκτός και βρέθηκε στην κορυφή της Serie A.

H Μίλαν τα βρήκε δύσκολα, πολύ δύσκολα κόντρα στη Σπέτσια, αλλά με τη σφραγίδα του Μπραχίμ Ντίαθ και τον ενθουσιασμό του Μαλντίνι επικράτησε 2-1 εκτός και βρέθηκε στην κορυφή (με ματς περισσότερο). Οι Ροσονέρι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Ερναντέζ στο 10′, χωρίς όμως να βρει στόχο. Κακό α' μέρος, ελάχιστες φάσεις και τη Μίλαν να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να απειλήσει. Μάλιστα, στο 37' η κεφαλιά του Ρέμπιτς πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν διαφορετικό, με τον Μαλντίνι να σκοράρει στο 48'΄και να γράφει ιστορία. Τρεις γενιές έχουν βρει δίχτυα κι έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα! Η Σπέτσια ρίσκαρε και απάντησε στο 80' με τον Βέρντε. Ο Πιόλι πέρασε στο 82' τον Μπραχίμ Ντίαθ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ισπανός διαμόρφωσε το 2-1.


Μίλαν: Μενιάν, Καλούλου (72′ Καλάμπρια), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσί (82′ Ντίαθ), Σαλεμάκερς, Μαλντίνι (59′ Μπενασέρ), Ρέμπιτς (46′ Λεάο), Ζιρού (46′ Πελέγκρι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα