Τσαλχάνογλου: «Θα πανηγυρίσω αν σκοράρω κόντρα στη Μίλαν»

Κώστας Τόπας
Τσαλχάνογλου: «Θα πανηγυρίσω αν σκοράρω κόντρα στη Μίλαν»

bet365

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που βρει δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του Μίλαν, θα πανηγυρίσει το γκολ του κανονικά.

Ο 27χρονος μέσος αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μίλαν, έπειτα από 4 σεζόν στην... κόκκινη πλευρά του Μιλάνου και πλέον αγωνίζεται για λογαριασμό των «νερατζούρι».

Ηδη με την ομάδα της Ίντερ έχει σκοράρει 1 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ στα 5 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 7 Νοεμβρίου η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μίλαν, στο «della Madonnina» και ο Τσαλχάνογλου τόνισε πως σε περίπτωση που σκοράρει θα το πανηγυρίσει κανονικά.

«Αν σκοράρω, θα το πανηγυρίσω ως συνήθως. Πέρασα τέσσερα καλά χρόνια στο Μιλάνο, έχω πολλούς φίλους εκεί. Υπήρχαν επίσης δύσκολες στιγμές, αλλά οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν καλύτερες από τις δύο πρώτες. Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα. Κέρδισαν το πρωτάθλημα και πολλά ντέρμπι κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στο Μιλάνο. Ήρθα εδώ γιατί μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις. Δεν εξεπλάγην όταν με κάλεσαν. Με τις ιδιότητές μου, ξέρω τι μπορώ να δώσω στην ομάδα, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μείνω χωρίς σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην «Corriere dello Sport», ο 27χρονος Τούρκος άσος.

@Photo credits: Video Screen
 

SERIE A Τελευταία Νέα