Ρόμα - Ουντινέζε 1-0: Ο Έιμπραχαμ «καθάρισε» για τους Ρωμαίους (vid)

Newsroom
Ρόμα - Ουντινέζε 1-0: Ο Έιμπραχαμ «καθάρισε» για τους Ρωμαίους (vid)

bet365

Η Ρόμα ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τη Βερόνα και χάρη στο γκολ του Έιμπραχαμ έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Ουντινέζε (1-0) για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στραβοπάτημα ήταν και πάει... η ήττα από τη Βερόνα την προηγούμενη εβδομάδα, με τη Ρόμα να ξεγράφει άμεσα την αναποδιά της τέταρτης αγωνιστικής και να επιστρέφει στις νίκες απέναντι στην Ουντινέζε (1-0).

Το σύνολο του Μουρίνιο ήθελε πάση θυσία να πάρει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Ούντινε και να αποδείξει πως το απρόσμενο αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βερόνα που έβαλε στοπ στο σερί αποτελούσε απλώς μια ανορθογραφία.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4΄όμως το σουτ του Μιχταριάν σταμάτησε ξανά στο δοκάρι, με τους γηπεδούχους να μετρούν πλέον τα περισσότερα (5) στη φετινή σεζόν στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα μαζί με τη Μπαρτσελόνα.

Ό,τι δεν συνέβη στην αρχή του αγώνα, τελικά τελεσφόρησε λίγο αργότερα με τον Έιμπραχαμ να λύνει τον γόρδιο δεσμό για τους Τζιαλορόσι στο 36΄. Η Ουντινέζε από την πλευρά της δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά το συγκρότημα του Μουρίνιο, ο οποίος όμως αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά όταν είδε τον Πελεγκρίνι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα (89΄).

Οι Ρωμαίοι πάντως άντεξαν στον εναπομείναντα χρόνο και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος για να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να κλείσουν οριστικά την κακή παρένθεση της προηγούμενης εβδομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα