Σπέτσια - Γιουβέντους 2-3: Επιτέλους νίκη η «Κυρία»

Σπέτσια - Γιουβέντους 2-3: Επιτέλους νίκη η «Κυρία»

Newsroom
Σπέτσια - Γιουβέντους 2-3: Επιτέλους νίκη η «Κυρία»

bet365

Με άγχος και ιδρώτα η Γιουβέντους επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Σπέτσια και πήρε την πρώτη νίκη στη φετινή Serie A.

Το κλίμα κάκιστο και τα τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη έκαναν την κατάσταση για τον Μαξ Αλέγκρι πολύ δύσκολη. Η Σπέτσια φρόντισε να πιέσει τη «Μεγάλη Κυρία» για 49', αλλά δεν άντεξε, μιας και οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησαν 3-2, βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού κι έφτασαν τους πέντε βαθμούς. Η ομάδα του Αλέγκρι μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 28' ο Κιν πέτυχε το πρώτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η αντίδραση της Σπέτσια ήταν άμεση και στο 33' ο Γκιασί σημείωσε το 1-1 με υπέροχο τελείωμα. Ηταν το 19ο διαδοχικό ματς στη Serie A που η Γιουβέντους δέχθηκε γκολ. Στο 49′ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Αντιστέ με ιδανικό τελείωμα έγραψε το 2-1! Η αντίδραση πάντως για την ομάδα του Αλέγκρι ήταν εξαιρετική. Ασφυκτική πίεση χαμένες ευκαιρίες με ΜακΚένι Ντιμπάλα και Μοράτα, αλλά και γκολ στο 66′ με τον Κιέζα. Στο 72′ ήρθε η ανατροπή - ανάσα με τον Ντε Λιχτ που διαμόρφωσε το 3-2.

Πρώτος βαθμός για Σαλερνιτάνα
Χρειάστηκαν πέντε στροφές για να καταφέρει η Σαλερνιτάνα να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, μιας και απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε εξαιρετική καστάσταση τον Κάλινιτς, που πέτυχε δυο γκολ στο 7' και στο 29ο λεπτό. Ο Γκόντο στις καθυστερήσεις πέτυχε το 1-2 και στο 76΄ο Κουλιμπαλί διαμόρφωσε το 2-2.


 

SERIE A Τελευταία Νέα