Ουντινέζε - Νάπολι 0-4: Τεσσάρα και κορυφή οι Ναπολιτάνοι! (vid)

Ουντινέζε - Νάπολι 0-4: Τεσσάρα και κορυφή οι Ναπολιτάνοι! (vid)

Newsroom
Ουντινέζε - Νάπολι 0-4: Τεσσάρα και κορυφή οι Ναπολιτάνοι! (vid)

bet365

Η Νάπολι διέλυσε με 4-0 την Ουντινέζε εκτός έδρας, είναι η μοναδική με το απόλυτο και ονειρεύεται.... σκουντέτο!

Η ισοπαλία στο ντέρμπι της Κυριακής και η ήττα της Ρόμα, έδωσαν επιπλέον κίνητρο στη Νάπολι να πάρει τη νίκη στο Ούντινε. Οι Ναπολιτάνοι δεν έχασαν την ευκαιρία, διέλυσαν με 4-0 την Ουντινέζε κι έγιναν η μοναδική ομάδα στη Serie A με 4/4 νίκες στη φετινή κούρσα. Οι Παρτενοπέι παρουσιάστηκαν σοβαροί στη Dacia Arena και υποχρέωσαν στην πρώτη φετινή ήττα την ομάδα του Λούκα Γκότι.

Το γκολ του Οσιμέν στο 24′, μετά την τέλεια ασίστ του Ινσίνιε προ του Σιλβέστρι, έδωσε το πάνω χέρι στους φιλοξενούμενους. Η Νάπολι πίεσε και στο 31΄ο Ρουίθ είχε δοκάρι. Ωστόσο, στο 35' ήρθε το δεύτερο γκολ με κοντινή κεφαλιά του Ραχμάνι μετά το γύρισμα του Κουλιμπαλί. Ο αμυντικός των Παρτενοπέι έγινε και σκόρερ στο 52' με απίθανο σουτ. Η ομάδα του Σπαλέτι είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε ευκαιρίες με Ινσίνιε, Ανγκισά, Οσιμέν και στο 84′ πέτυχε το 4-0 με τον Λοσάνο.

Δείτε πιο κάτω το πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Serie Α:

Ιταλία1

Serie A-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα