Ρόμα - Σασουόλο 2-1: Ελ Σαράουι... κορυφής, στο 1000άρι του Μουρίνιο (vid)

Ρόμα - Σασουόλο 2-1: Ελ Σαράουι... κορυφής, στο 1000άρι του Μουρίνιο (vid)

bet365

«Τρελή» επέτειος 1000 αγώνων καριέρας για τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Ελ Σαράουι να λυτρώνει τη Ρόμα στο 90+1' με απίθανη γκολάρα και να στέλνει τους Τζιαλορόσι ξανά στην κορυφή.

Το σπουδαιότερο ορόσημο της ασύγκριτης πορείας του στους πάγκους έμελλε να είναι μία ιδανική περίληψή της σε 90 λεπτά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έπιασε τετραψήφιο αριθμό αγώνων καριέρας (1000) και το γιόρτασε με την ψυχή του. Με νίκη για τη Ρόμα (2-1), με γκολάρα στο 90+1', με μυθικό τρέξιμο και πανηγυρισμό μαζί με τους παίκτες του που έγιναν ένα κουβάρι μπροστά στην εξέδρα των Τζιαλορόσι, με ό,τι δηλαδή αρμόζει στον Special One.

Οι Ρωμαίοι έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ, με το γκολ του Κριστάντε στο 37' κι έπειτα από ακυρωθέν γκολ του Μπεράρντι για οφσάιντ από πλευράς φιλοξενούμενων. Ωστόσο, ο τελευταίος πήρε το «αίμα» του πίσω και έδωσε την ασίστ στον Τζούρισιτς για το 1-1 στο 57', με τους Νεροβέρντι του Γιώργου Κυριακόπουλου (μπήκε αλλαγή στο 89') να χάνουν «τρελές» ευκαιρίες με τον Χαμέντ Τραορέ στη συνέχεια (τετ-α-τετ και σουτ στο δοκάρι).

Το φινάλε, όμως, έπρεπε να έχει Τζιαλορόσο χρώμα. Στο 90+1' η «χρυσή» αλλαγή του Μου, Στεφάν Ελ-Σαράουι, με ένα ονειρικό εναέριο πλασέ άφησε... άγαλμα τον Κονσίλι και χάρισε τη νίκη επετείου στον προπονητή του, ο οποίος μετρά πλέον 640 νίκες σε 1000 παιχνίδια (198 ισοπαλίες, 162 ήττες).

Photo Credits: Getty Images

 

SERIE A Τελευταία Νέα