Σαμπντόρια – Ίντερ 2-2: Πρώτο stop για τους Πρωταθλητές (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαμπντόρια – Ίντερ 2-2: Πρώτο stop για τους Πρωταθλητές (vid)

bet365

Την πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A υπέστη η Ίντερ στην 3η αγωνιστική, αφού η Σαμπντόρια είχε απαντήσεις σε κάθε γκολ των θριαμβευτών της περσινής σεζόν, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 2-2 στο «Λουίτζι Φεράρις».

Η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο στο 18ο λεπτό να εκτελεί με πολλή δύναμη ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και να καρφώνει τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Οντέρο για το 1-0.

Οι Πρωταθλητές δέχθηκαν την απάντηση από την Σαμπντόρια όταν στο 34ο λεπτό σε φάση διαρκείας στα καρέ τους δεν κατάφεραν ν' απομακρύνουν και ο Γιοσίντα έκανε ένα σουτ εντός περιοχής, με τη μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Τζέκο και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Χαντάνοβιτς για το 1-1.

Λίγο πριν την ανάπαυλα οι «νερατζούρι» πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σουτάρει αμέσως από το γέμισμα του Μπαρέλα και να γράφει το 2-1 για το σύνολο του Ιντζάγκι. Το ματς θα συνέχιζε με αυξημένο ρυθμό και οι γηπεδούχοι στη Γένοβα θα έβρισκαν κι άλλη απάντηση.

Στο 47' ο Οτζέλο με τρομερό αριστερό σουτ στην κίνηση από σέντρα του Μπερεζίνσκι έγραψε το 2-2 στο εντυπωσιακό παιχνίδι, με την Ίντερ να πεισμώνει και να παίρνει τη μπάλα, να φτιάχνει ευκαιρίες, όμως να μην μπορεί να σκοράρει ξανά άμεσα.

Βιδάλ και Ντ'Αμπρόσιο πέρασαν στο ματς για τους φιλοξενούμενους, λίγο οι Σένσι και Ντάμφρις για να πιέσει ακόμα περισσότερο η Ίντερ ώστε να μην αφήσει βαθμούς στο «Λουίτζι Φεράρις».

Η Σαμπντόρια στο 74ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από την ολική ανατροπή, με τον Ντ'Αμπρόσιο όμως να σταματάει τη μπάλα πάνω στη γραμμή από το διαγώνιο σουτ του Ντάμσγκααρντ.

Με το σύνολο του Ιντζάγκι να παίζει για κάτι παραπάνω από 10 λεπτά στο φινάλε με παίκτη λιγότερο αφού ο Σένσι είχε τραυματιστεί όμως δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη αλλαγή, το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους και οι Πρωταθλητές έχασαν τους πρώτους τους βαθμούς για φέτος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα