Κεντίρα: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά και εγωιστής»

Κώστας Τόπας
Κεντίρα: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά και εγωιστής»

bet365

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, έπλεξε ο Σάμι Κεντίρα ο οποίος δήλωσε ότι ο Πορτογάλος αστέρας είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Ο Σάμι Κεντίρα υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο σε Ρεάλ και Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον Πορτογάλο αστέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta dello Sport» αναφέρθηκε στην κοινή παρουσία που είχε με τον 36χρονο επιθετικό της Γιουνάιτεντ και φρόντισε να τον αποθεώσει. Ωστόσο, ο παλαίμαχος μέσος δήλωσε πως πολλές φορές ο Κριστιάνο δεν κοιτάζει να παίξει άμυνα, καθώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πώς θα σκοράρει.

«Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι και μεγάλος εγωιστής. Δεν είναι ο καλύτερος στην άμυνα και κάποιες στιγμές δεν ασχολείται καθόλου με την άμυνα, αλλά δείτε πόσο κέρδισε. Ωστόσο, κάποιες φορές είναι καλό να έχεις μόνο εννιά παίκτες για άμυνα, αλλά να διαθέτεις και τα γκολ του Κριστιάνο. Είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και πολλές φορές μας έδωσαν νίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα