Ερικσεν: Νέες εξετάσεις καθορίζουν την επιστροφή του στα γήπεδα

Ερικσεν: Νέες εξετάσεις καθορίζουν την επιστροφή του στα γήπεδα

Newsroom
Ερικσεν: Νέες εξετάσεις καθορίζουν την επιστροφή του στα γήπεδα

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που όμως θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των επικείμενων εξετάσεων που θα υποβληθεί.

Μπορεί το σοβαρό επεισόδιο που υπέστη στο Euro φορώντας το εθνόσημο να έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, όμως ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στα γήπεδα.

Οι εικόνες κατάρρευσης του Δανού στον αγωνιστικό χώρο στην πρεμιέρα απέναντι στη Φινλανδία σόκαραν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με τον άσο της Ίντερ όμως να ανακτά τις αισθήσεις και να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Το καρδιακό που υπέστη φάνηκε αρχικά να βάζει τέλος στην καριέρα του, όμως τα τελευταία δεδομένα παρουσιάζουν ελπίδες για επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μέσα στο 2022.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Gazzetta dello Sport» είναι πολύ πιθανό οι γιατροί του Έρικσεν να του επιτρέψουν την εκ νέου γυμναστική, κάνοντας ποδήλατο, τρέξιμο, ενώ θα μπορεί να παίξει και με μπάλα σε ένα μικρό γήπεδο δίπλα στο σπίτι του.

Παρόλα αυτά, εφόσον ο απινιδωτής που έχει στην καρδιά μετά το χειρουργείο δεν αφαιρεθεί, τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει το ελεύθερο τόσο από τους γιατρούς, όσο και από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Όλα βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού ο 29χρονος θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί στις καθοριστικές εξετάσεις που θα ξεδιαλύνουν πλήρως το τοπίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα