Γιουβέντους: «Χασούρα» ρεκόρ 191 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2020-2021

Newsroom
Γιουβέντους: «Χασούρα» ρεκόρ 191 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2020-2021

bet365

Ιστορική ζημία για τη Γιουβέντους, η οποία έκλεισε τον προϋπολογισμό της για τη σεζόν 2020-2021 με απώλειες ρεκόρ ύψους 191 εκατομμυρίων ευρώ.

Με ιστορικές απώλειες ύψους 191 εκατομμυρίων ευρώ κλείνει τον προϋπολογισμό για την σεζόν 2020-2021 η Γιουβέντους. Οι ομάδες της Serie A χτυπήθηκαν άσχημα από τις συνθήκες που επέβαλλε ο κορωναϊός καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και η Γηραιά Κυρία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta Dello Sport», στο Τορίνο σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά το budget του συλλόγου, αφού καταγράφηκε «χασούρα» σχεδόν 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν συνυπολογιστεί μάλιστα το γεγονός πως οι Ρομέρο και Κριστιάνο Ρονάλντο πωλήθηκαν σε αρκετά μικρότερη τιμή σε σχέση με τη λογιστική τους αξία, τότε η ζημία εν συνόλω μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 210 εκατομμύρια ευρώ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED