Μπερναρντέσκι: Πρόστιμο 40 χιλ. ευρώ για 11 ανασφάλιστους υπαλλήλους σε επιχείρησή του

Newsroom
Μπερναρντέσκι: Πρόστιμο 40 χιλ. ευρώ για 11 ανασφάλιστους υπαλλήλους σε επιχείρησή του

bet365

Μπλεξίματα για τον μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι καθώς όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, είχε 11 ανασφάλιστους υπαλλήλους στην επιχείρησή του.

Προβλήματα από εκεί που δεν περίμενε έχει ο 27χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, καθώς θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να πληρώσει υπάλληλους τους οποίους δεν είχε φροντίσει να ασφαλίσει, στην επιχείρησή του.

Συγκεκριμένα, ο Μπερναρντέσκι είχε 11 ανασφάλιστους υπαλλήλους στην επιχείρηση που διαθέτει, η οποία διοργανώνει γάμους σε παραλιακό μέρος της Ιταλία. Η εφορία όταν πέρασε για έλεγχο έκανε... τσακωτό τον Μπερναρντέσκι και του επέβαλλε το χρηματικό πρόστιμο των 40.000 ευρώ.

Οι ανασφάλιστοι υπάλληλοι ήταν σερβιτόροι, μπάρμαν και άτομα που δούλευαν για την καθαριότητα του μέρους, με έναν εξ αυτών να μην είναι Ευρωπαίος και να μην έχει άδεια παραμονής στην Ιταλία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED