Δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Γιουβέντους για τις μεταγραφές

Δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Γιουβέντους για τις μεταγραφές

Κώστας Τόπας
Δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Γιουβέντους για τις μεταγραφές

bet365

Καθόλου ικανοποιημένος με την διοίκηση της Γιουβέντους δεν είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιας και περίμενε περισσότερη ενίσχυση του ρόστερ.

Η Γιουβέντους δεν προχώρησε αυτό το καλοκαίρι σε κάποια ηχηρή μεταγραφή. Αντιθέτως, είδε τον μεγάλο της αστέρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, να αποχωρεί για την Γιουνάιτεντ, βάζοντας στα ταμεία της μόνο 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ως απάντηση οι «μπιανκονέρι» απέκτησαν τον Μόιζε Κεν, ο οποίος επέστρεψε στο Τορίνο έπειτα από ένα κακό πέρασμα στα γήπεδα της Premier League, με την Έβερτον.

Από την πλευρά του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, από τη μέρα που αντικατέστησε τον Αντρέα Πίρλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ζήτησε ενίσχυση του ρόστερ προκειμένου η «Γηραιά Κυρία» να επιστρέψει στην κορυφή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε, καθώς οι ιθύνοντες της Γιουβέντους δεν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του 54χρονου προπονητή.

Επιθυμία του Αλέγκρι ήταν η επιστροφή του Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος ναι μεν ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα των «μπιανκονέρι», ωστόσο η διοίκηση της Γιουβέντους έκανε πίσω και δεν προχώρησε την υπόθεση.

Οπως αναφέρει η «tuttojuve», το γεγονός αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια και την οργή του Αλέγκρι προς τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι και τον αθλητικό διευθυντή Φεντερίκο Χερουμπίνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα